Μόδα22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

H Taylor Swift συνεργάζεται με την Stella McCartney για μια συλλεκτική συλλογή

Μια συλλογή εμπνευσμένη από την μουσική της Taylor Swift

H Taylor Swift συνεργάζεται με την Stella McCartney για μια συλλεκτική συλλογή

Η Taylor Swift βρίσκει πάντα πολύ έξυπνους τρόπους για να προωθεί την δουλειά της και την μουσική της. Αυτή την φορά επέλεξε ένα ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει τον νέο της δίσκο «Lover» . Η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με την Stella McCartney για μια συλλεκτική συλλογή με ready-to-wear κομμάτια και αξεσουάρ που θα είναι εμπνευσμένα από τον δίσκο της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια συναυλία της Swift στο Λονδίνο, και από τότε έγιναν πολύ καλές φίλες. «Όταν ξεκίνησα να περνάω περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο η Stella και εγώ κάναμε βόλτες, πίναμε cocktail και μιλούσαμε για τη ζωή. Όταν έγραφα τα κομμάτια για τον δίσκο μου, της αφιέρωσα ένα από αυτά, δίνοντας του το όνομα της. Συναντηθήκαμε για να το ακούσει και εκείνη την στιγμή της είπα να κάνουμε κάτι μαζί.», δήλωσε η Taylor Swift.

H Taylor Swift συνεργάζεται με την Stella McCartney για μια συλλεκτική συλλογή εμπνευσμένη από τον δίσκο της

Η σχεδιάστρια δήλωσε πως δεν το πίστευε και ενθουσιάστηκε πολύ όταν άκουσε ένα από τα τραγούδια της Swift να έχει το όνομα της, και όταν άκουσε όλο τον δίσκο, της ήρθε έμπνευση για μια συνεργασία των δύό τους. Η συλλογή θα παρουσιαστεί σήμερα 22 Αυγούστου κατά την διάρκεια του YouTube Live που θα κάνει η Taylor Swift και θα δούμε παστέλ αποχρώσεις, tie-dye αλλά και άλλα signature στοιχεία και των δύο.

View this post on Instagram

#StellaxTaylorSwift is coming soon 💘 It’s been SO much fun to work/dream up cute stuff with my friend @stellamccartney to create a line inspired by my new album Lover. Can’t wait to show you what we've been working on and tell you more about the pop up shop at the @YouTube Live event this Thursday at 5p ET! Sign up to receive more info at TaylorSwift.com and StellaMcCartney.com

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Δες επίσης: Ο Νίκος Αλιάγας αγκαλιά με την Taylor Swift

Kate Moss – Kaia Gerber | Φωτογραφήθηκαν μαζί για τη νέα καμπάνια της Stella McCartney

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ