Μόδα11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2020

H&M Home x Diane Von Furstenberg | Μια απροσδόκητη συνεργασία

Τα διάσημα σχέδια της Diane Von Furstenberg ενσωματώνονται σε αντικείμενα διακόσμησης του H&M Home.

H&M Home x Diane Von Furstenberg | Μια απροσδόκητη συνεργασία

Η Η&Μ Ηome ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη συνεργασία της με τη διεθνή σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg. Με μια συλλογή διακόσμησης εσωτερικού χώρου, η συνεργασία ενσωματώνει τα εμβληματικά σχέδια και τη χρωματική παλέτα της Furstenberg στον κόσμο της H&M HOME. Αναδεικνύοντας τη σημασία της προσωπικής έκφρασης μέσα από δυναμικές εικόνες, η συλλογή θα περιλαμβάνει βάζα, καλύμματα μαξιλαριών, κουβέρτες, κεριά και πολλά αλλά.

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε ένα χρόνο, θα δώσει μια μοναδική οπτική στους πελάτες της H&M Home παγκοσμίως, ανακαλύπτοντας το τεράστιο αρχείο μοτίβων της Diane von Furstenberg αλλά και την προσωπική της εμπειρία ως μία επιτυχημένη και δημιουργική γυναίκα στη βιομηχανία της μόδας.

«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την H&M HOME, καθώς είμαι παθιασμένη με τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Το σπίτι αποτελεί έναν χαλαρωτικό τόπο που ταυτόχρονα σε ενδυναμώνει. Ένα μέρος όπου μπορείς πραγματικά να ορίζεις το πώς φαίνεται και τη διάθεση που εκπέμπει. Με αυτή τη συλλογή, θέλω ο κόσμος να πάρει τον έλεγχο της διακόσμησης του σπιτιού του. Ο μόνος κανόνας που έχω είναι ότι το σπίτι σας πρέπει να αντανακλά το ποιοι είστε. Ο κύριος στόχος είναι να δημιουργήσετε έναν χώρο στον οποίο να νιώθετε απίστευτη άνεση και που θα αποτελεί μια αληθινή έκφραση της προσωπικότητας σας,» λέει η Diane von Furstenberg.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ