Μόδα12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2018

Η Emily Ratajkowski μας δείχνει για πρώτη φορά το τεράστιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της

ΟΥ-Α-ΟΥ!

Emily Ratajkowski

Μας ξάφνιασε όλους με τον αναπάντεχο γάμο της το Φεβρουάριο, αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι η Emily Ratajkowski παντρεύτηκε τουλάχιστον με στυλ.

Δες επίσης: H Emily Ratajkowski παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Και ενώ είδαμε και σχολιάσαμε κάθε λεπτομέρεια του look της, δεν είχαμε ιδέα για το πώς μπορεί να είναι το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της – μέχρι χθες.

Emily Ratajkowski

Το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να μοιραστεί με τους φανς της στο Instagram το εντυπωσιακό (και τεράστιο) δαχτυλίδι με τους δύο πολύτιμους λίθους – έναν σε τετράγωνο- Princess κόψιμο και έναν σε οβάλ-teardrop.

Μάλιστα μέχρι πρόσφατα φορούσε μόνο τη χρυσή βέρα της, αφού η πρόταση γάμου ήταν αρκετά αυθόρμητη και ο σύζυγός της δεν είχε μαζί του δαχτυλίδι!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στον Jimmy Fallon, «η πρόταση γάμου έγινε στο Minetta Tavern αλλά ο σύζυγός μου δεν είχε μαζί δαχτυλίδι. Τότε πήρε τον συνδετήρα που κρατούσε τον λογαριασμό και έφτιαξε από αυτό ένα δαχτυλίδι! Το βρήκα πολύ ρομαντικό!»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ένα βράδυ πριν το γάμο πήγαν μαζί με τον σύζυγό της στην Chinatown όπου αγόρασαν λίγο χρυσό για να φτιάξουν τις βέρες τους. «Είναι προσωρινό αυτό το δαχτυλίδι αλλά νιώθω πως πλέον δεν μπορώ να το αποχωριστώ!», εξήγησε η Emily.

Η Emily Ratajkowski μας δείχνει για πρώτη φορά το τεράστιο εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων της

Να σημειωθεί εδώ, ότι ο σύζυγός της, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι ο ηθοποιός και παραγωγός Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο έχει σχέση… μόλις λίγες εβδομάδες πριν παντρευτούν, με τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι να τους έχει εντοπίσει για πρώτη φορά μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ