Μόδα11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε δύο φορές το ίδιο παλτό

Να κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τόσο διάσημες stars

Gwyneth Paltrow

Η Gwyneth Paltrow είναι πολύ chic καθώς έχει μια λεπτεπίλεπτη ομορφιά και ένα στιλ πολύ απλό, που δεν έχει χώρο για υπερβολές και “εντάσεις”. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο μας αρέσει. Πολλές φορές άλλωστε έχουμε πει πως η κομψότητα βρίσκεται στην απλότητα και πως πολλές φορές δε χρειάζεται καμία υπερπροσπάθεια προκειμένου να πετύχεις ένα αποτέλεσμα που θα παίρνει άριστα 10. Δύο πολύ πρόσφατες εμφανίσεις της Gwyneth Paltrow λοιπόν αποδεικνύουν πλήρως αυτόν τον ισχυρισμό και μπορούν να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλες.

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε δύο φορές το ίδιο παλτό

Ένα μοβ σύνολο με ένα σκούρο μπλε παλτό ήταν η πρώτη της επιλογή που ξεχωρίσαμε. Η λεπτομέρεια που επίσης μας αρέσει είναι τα παπούτσια σε σκούρο πράσινο χρώμα που κάνουν αντίθεση αλλά ταυτόχρονα ολοκληρώνουν αρμονικά το σύνολο.

Η Gwyneth Paltrow φόρεσε δύο φορές το ίδιο παλτό

Το ίδιο παλτό φόρεσε με ένα τελείως διαφορετικό σύνολο. Λευκό κοστούμι με ανοιχτό γκρι τοπ και ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin. Ο συνδυασμός λευκού με μπλε και γκρι άλλωστε είναι κλασικός και τέλειος, όπως και να τον φορέσεις.

Το κοινό που έχουν αυτά τα δύο σύνολα, εκτός από ίδιο παλτό φυσικά, είναι ότι πρόκειται για δύο μονοχρωματικά outfits που δείχνουν πραγματικά αψεγάδιαστα. Τι θα έλεγες λοιπόν να δοκιμάσεις και εσύ να χρησιμοποιήσεις ένα χρώμα για την επόμενη εμφάνισή σου ή το tone sur tone εφέ (τον συνδυασμό δηλαδή διαφορετικών τόνων της ίδιας απόχρωσης); Είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να είσαι κομψή και να κάνεις φυσικά και το σύνολό σου να φαίνεται πιο ακριβό και προσεγμένο. Το μάθημα που πήραμε βέβαια από αυτές τις δύο εμφανίσεις δεν είναι μόνο το ότι πρέπει να τολμήσουμε τα total looks, αλλά και το ότι ένα κλασικό, καλό παλτό, είναι μια αγορά που δε θα μετανιώσουμε και αξίζει να επενδύσουμε σ’ αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network