Μόδα09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Η Kate Middleton φωτογραφήθηκε με σορτς και το Internet έχει τρελαθεί

Και ήταν υπέροχη για ακόμα μία φορά

Η Kate Middleton φωτογραφήθηκε με σορτς και το Internet έχει τρελαθεί

Είναι γνωστό πως οι κανόνες που έχει το Παλάτι είναι πολύ αυστηροί και πως οι Πριγκίπισσες δεν μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν. Παρόλα αυτά η Kate Middleton έχει σπάσει αρκετές φορές το Πρωτόκολλο και έχει φορέσει ρούχα και αξεσουάρ που μάλλον δεν θα τολμούσαν πολλές στη θέση της. Τώρα ήρθε ακόμα μία εμφάνισή της που δεν περιμέναμε και που έχει κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν.

Η αγαπημένη Πριγκίπισσα των Βρετανών λοιπόν εμφανίστηκε με σορτς. Ναι, καλά διάβασες, η Δούκισσα του Cambridge τόλμησε ένα look σαφώς πιο sporty από αυτά που μας έχει συνηθίσει, επιλέγοντας ένα T-shirt τύπου πόλο, σορτς και αθλητικά παπούτσια.

Ο λόγος γι’ αυτήν την αθλητική εμφάνιση είναι η ιστιοπλοΐα. Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τον William η Kate συμμετείχαν στη ρεγκάτα που διοργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, και κάθε ένα από τα σκάφη που έλαβαν μέρος εκπροσωπούσε και έναν από τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που στηρίζει το ζευγάρι. Όπως καταλαβαίνεις η Kate δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και φρόντισε να ντυθεί αναλόγως, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την τόλμη αλλά και την πολύ καλογυμνασμένη σιλουέτα της, που φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως μετά την γέννηση του Louis.

Η Kate Middleton φωτογραφήθηκε με σορτς και το Internet έχει τρελαθεί

H εμφάνισή της προκάλεσε πολλά σχόλια, κυριως από τους, Βρετανούς οι οποίοι σε κάθε φωτογραφία που μοιράζεται το Παλάτι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram σπεύδουν να γράψουν κολακευτικά σχόλια για την Kate. Δεν το κρύβουμε ότι και σε εμάς αρέσει πολύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network