Μόδα27 ΜΑΪΟΥ, 2020

Η Monki εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα

Mπες στο monki.com για να ανακαλύψεις τα πιο playful κομμάτια της σεζόν

Η Monki εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα στην Ελλάδα

Αυτόν τον Μάιο, η σουηδική μάρκα μόδας Monki μπαίνει στην ελληνική σκηνή της μόδας με τις δημιουργικές της συλλογές, τις ισχυρές αξίες της μάρκας και τη συναρπαστική ψηφιακή της κοινότητα.
Μέσω της ιστοσελίδας monki.com, οι πελάτες θα μπορείς να απολαμβάνεις τις μοναδικές συλλογές μόδας της Monki, που περιγράφονται ως Scandi-cool-meet-Asian-street-style, και προσφέρουν τα πάντα, από βασικά είδη μόδας έως κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Η ενδυνάμωση των νέων γυναικών και η συμβολή σε έναν καλύτερο κόσμο είναι μέρος της φιλοσοφίας της μάρκας. Είτε αφορά θέματα ομορφιάς, δικαιώματα σώματος, ισότητας ή ταυτότητας των ατόμων, η μάρκα Monki έχει ως στόχο να εμπνεύσει όλους να νιώσουν καταπληκτικά ακριβώς για το ποιοι είναι.

Θα βρεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και όλες τις τάσεις της σεζόν για να αναδείξεις το προσωπικό στυλ. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος στα Αγγλικά, με μια σούπερ φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει βοήθεια στα Αγγλικά, όποτε οι πελάτες τη χρειάζονται.

Έχοντας ως στόχο τις απρόσκοπτες αγορές, η Monki παρέχει επιλογές ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω του συστήματος Klarna. Το νόμισμα για
τις αγορές είναι σε ευρώ και οι πελάτες στην Ελλάδα δεν θα καταβάλουν επιπλέον δασμούς ή φόρους.

Ο ιστότοπος είναι πλέον live – μπες στο monki.com τώρα για να ανακαλύψεις τον εμπνευσμένο Monki World.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ