Μόδα17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι 50+ και… her style rocks!

Μάλλον θα γίνει η αγαπημένη μας

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks είναι 50+ και... her style rocks!

Εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορεί μία φήμη για το ποια θα είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks. Εμείς μάθαμε και γι’ αυτό σε ενημερώνουμε για να ξέρεις ποια είναι, πριν από όλους. Πρόκειται λοιπόν για τη Νίνα Παπαϊωάννου μία Instagramer και blogger που μας αρέσει πολύ γιατί αποδεικνύει ότι η φινέτσα και το στιλ δεν έχουν ηλικία.

Η Νίνα, ή αλλιώς Trend Survivor λοιπόν έχει το lifestyle blog trendsurvivor.com, μέσα από το οποίο μπορείς να πάρεις ιδέες για στιλ, διακόσμηση, ομορφιά, και πολλά άλλα και αν κρίνουμε από το ύφος και την αισθητική που έχει δείξει μέχρι τώρα, είναι πολύ πιθανό να γίνει η αγαπημένη μας παίκτρια. Δες μερικές φωτογραφίες της και θα δεις ότι θα συμφωνήσεις μαζί μας.

View this post on Instagram

Happy 😃 May colors !!! @anthropologie #celine #zara #whatiwore #trendsurvivor #fashion #wiw #fashionblogger #fashiongram #happynow #style #instafashion #fashionpost #bestplacetogo #bloggerslife #travelinspo #ottd #traveldiary #luxurytravel #moodygrams#instafashion #instalike #currentlywearing #instafashion #fashiondiaries #makemoments #bloggerstyle #fashionaddict #whatiworetoday #mystyle #40plusstyle

A post shared by Nina Papaioannou (@trendsurvivor) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network