Μόδα02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεφυλλίζει το #MissbloomTrendbook

Ακόμα να αποκτήσεις το δικό σου;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεφυλλίζει το #MissbloomTrendbook

Το #MissbloomTrendbook βρίσκεται ήδη στα περίπτερα και εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Όχι μόνο γιατί έχουμε φτιάξει ένα διαφορετικό περιοδικό, που περιμέναμε πώς και πώς αλλά και γιατί καθημερινά λαμβάνουμε αμέτρητα μηνύματα από εσάς, στα οποία μας λέτε τα καλύτερα και μας ρωτάτε συνεχώς για το επόμενο τεύχος.

Ανάμεσα στις fans του #MissbloomTrendbook είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία για ακόμα μία φορά υποδέχτηκε στην εκπομπή της “Έλα Χαμογέλα” τη fashion editor Πέννυ Καρακάση και μαζί μίλησαν για το πρώτο τεύχος του περιοδικού αλλά και γενικότερα για τη μόδα και το πώς μπορεί κανείς να δώσει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο ντύσιμό του.

Μάλιστα η Σίσσυ ξεφυλλίζοντας το περιοδικό δεν παρέλειψε να πει πως όσο και αν αγαπάει το Internet, το hard copy είναι μια διαφορετική αίσθηση καθώς μπορεί να κρατήσει πιο εύκολα την πληροφορία που την ενδιαφέρει και να ανατρέξει σ’ αυτήν ξανά και ξανά.

Προλαβαίνεις να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου #MissbloomTrendbook και να πάρεις μέρος και στον τέλειο διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network