Μόδα11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2019

Η&Μ Conscious | Τώρα μπορείς να αποκτήσεις την πιο ωραία συλλογή της άνοιξης

Στη digital καμπάνια πέντε μοναδικές γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους με όραμα ένα βιώσιμο μέλλον στη μόδα

Η&Μ Conscious | Τώρα μπορείς να αποκτήσεις την πιο ωραία συλλογή της άνοιξης<img src="https://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=28044526&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1" style="width:1px !important;height:1px !important;" />

Η Η&Μ αυτή τη σεζόν λανσάρει δύο αειφόρες συλλογές, τις Η&Μ Conscious και Conscious Exclusive στις 11 Απριλίου, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και τη νέα της digital καμπάνια με πρωταγωνίστριες πέντε μοναδικές γυναίκες – τη Μαρία Ναυπλιώτου, την  Έσθερ Μαστρογιάννη, τη Τζωρτζίνα Λιώση, τη Μαρίνα Σάττι και την  Έφη Βράκα.

Οι πέντε μούσες της καμπάνιες δεν ξεχωρίζουν μόνο για το έμφυτο στιλ και την υψηλή αισθητική τους αλλά και για τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά τους. Τις ενώνει ένα κοινό όραμα, η δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος, όχι μόνο για τη μόδα, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη.

Μέσα από σύντομα digital videos, η κάθε μία εκφράζει με τον δικό της τρόπο για ποιο λόγο επιλέγει να ντύνεται με βιώσιμα, H&M Conscious υλικά, ενώ όλες μαζί μας παρακινούν να αναλάβουμε δράση και να κλείσουμε μαζί τον κύκλο ζωής της μόδας, συμμετέχοντας στην Ανακύκλωση Ρούχων.

Η H&M εδώ και χρόνια κάνει μια σημαντική προσπάθεια να χρησιμοποιεί όλο και περισσότερα αειφόρα υλικά. Η νέα της καμπάνια ενσαρκώνει την πρόθεση της εταιρείας να αναλάβει ευθύνη και να ηγηθεί της αλλαγής προς μια πιο βιώσιμη βιομηχανία μόδας. Ο Isak Roth, Global Sustainability Manager στην H&M αναφέρει χαρακτηριστικά «Αυτή η Conscious συλλογή είναι ένα θαυμάσιο βήμα προς την επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους μας – να χρησιμοποιούμε μόνο 100% ανακυκλωμένα ή άλλα υλικά που προέρχονται από αειφόρες πηγές μέχρι το 2030. Η βιωσιμότητα είναι μία από τις βασικές αξίες μας και ενώ χρειάζεται ακόμη να γίνει πολλή δουλειά σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, είναι πάντα συναρπαστικό να βλέπουμε καμπάνιες που είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα να προβάλουν πραγματικά το συνειδητό τρόπο σκέψης μας.»

#hmconscious

Κάθε επιλογή που κάνεις έχει σημασία. Επιλέγοντας ρούχα από ανακυκλωμένα υλικά διαμορφώνεις ένα καλύτερο μέλλον. H H&M ενώνει τις δυνάμεις της με 5 μοναδικές γυναίκες και μας καλεί να κλείσουμε μαζί τον κύκλο ζωής του ρούχου. Ανακύκλωσε τα ρούχα σου. #hmconscious

Geplaatst door H&M op Woensdag 3 april 2019

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας λοιπόν, το διάστημα 1 έως 13 Απριλίου, η Η&Μ ενισχύει την Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Ρούχων που πραγματοποιεί σε όλα τα καταστήματά της, όλο το χρόνο, προσφέροντας για κάθε σακούλα με ρούχα και οικιακά υφάσματα που φέρνουν οι πελάτες, δύο εκπτωτικά κουπόνια 15% για δύο τεμάχια της επιλογής τους για την επόμενη αγορά τους.

Η ενέργεια αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, το 95% των ρούχων που πετιούνται θα μπορούσαν να ξαναφορεθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν ή να ανακυκλωθούν. Ανακυκλώνοντας τα ανεπιθύμητα ρούχα στην Η&Μ λοιπόν διασφαλίζεις ότι τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο. Αξίζει να σημειώσουμε επιπλέον ότι στην Η&Μ όλα τα υφάσματα είναι ευπρόσδεκτα, ανεξαρτήτως μάρκας ή κατάστασης, έτσι μπορείς να ανακυκλώσεις οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι πια από τη γκαρνταρόμπα σου.

Η συλλογή H&M Conscious για την Άνοιξη του 2019 θα είναι διαθέσιμη από τις 11 Απριλίου σε όλα τα καταστήματα παγκοσμίως και στο hm.com. Η συλλογή Η&Μ Conscious Exclusive θα πωλείται στην Ελλάδα αποκλειστικά στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54, στην Κύπρο στο κατάστημα της Λευκωσίας (Λήδρας 171-179) και online.

Τζωρτζίνα Λιώση, Έσθερ Μαστρογιάννη

Μαρία Ναυπλιώτου

Έφη Βράκα

Έσθερ Μαστρογιάννη

Μαρία Ναυπλιώτου

Έσθερ Μαστρογιάννη

Τζωρτζίνα Λιώση

Μαρία Ναυπλιώτου

Έσθερ Μαστρογιάννη

Έφη Βράκα

Τζωρτζίνα Λιώση

Μαρίνα Σάττι

Έσθερ Μαστρογιάννη

Τζωρτζίνα Λιώση

Μαρίνα Σάττι

Μαρία Ναυπλιώτου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network