Follow us

Κάθε 1η του μήνα, βάζουμε στόχους!

Είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο πιστεύουμε να τηρήσουμε τους στόχους που βάζουμε;;

Untitled-1

Hey guys!

Επίσημα Άνοιξη λοιπόν και αφού έχουμε καλωσορίσει τον Απρίλιο (αισίως τρεις του μήνα, μη σας μπερδεύει ο τίτλος) σκέφτηκα να σας μιλήσω για κάτι που πραγματικά με βοήθησε πολύ σε όλη τη σταδιοδρομία μου (επαγγελματική και μη).

Ήμουν και είμαι ένα κορίτσι του προγράμματος, σχεδιάζω ό, τι είναι να πραγματοποιήσω και δεν αφήνω τίποτα στην τύχη του. Είμαι ένα κορίτσι των στόχων.

Αντίθετα με τον τίτλο μου, πιστεύω πως κατάλληλη στιγμή για να θέσετε στόχους, είναι ακόμη και αυτό το λεπτό που διαβάζετε το άρθρο. Ακόμη και αν είστε από αυτούς που δεν θέτουν στόχους διότι δεν τους τηρούν, ο νέος σας στόχος μόλις τέθηκε.

«ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ»

Κάθε πρώτη του μήνα λοιπόν, (αφού οι έρευνες δείχνουν πως η πρώτη του μήνα ή της εβδομάδας δίνει 10πλάσιες πιθανότητες να πετύχουμε τις υποσχέσεις μας) φροντίστε να δαπανήσετε κάποια λεπτά και να γράψετε αυτές τις 5-6 υποσχέσεις που ο εαυτός σας επιθυμεί αλλά και χρειάζεται να τις τηρήσει για να αισθανθεί καλύτερα αλλά και πιο δυνατός.

Πιστέψτε με, η ανταμοιβή που θα νιώσετε στο τέλος του μήνα και αφού έχετε τηρήσει όσα υποσχεθήκατε ή έχετε δει αλλαγή στον εαυτό σας, θα είναι τόσο μεγάλη που θα σας δώσει τεράστια δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε να παλεύεται για αυτό που πριν ένα μήνα αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε.

Όπως και να χει, διότι άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, η πρώτη προσπάθεια στόχων μπορεί να μην πάει και τόσο καλά ή να μην έχει τα αποτελέσματα που εσείς φανταζόσασταν. Στο σημείο αυτό λοιπόν, θέλω να τονίσω – εγώ, ο πιο ανυπόμονος άνθρωπος του κόσμου – πως πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή. (εσείς να έχετε εγώ δε μπορώ :Ρ )

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και να τον φτάνετε σε εξαντλητικά επίπεδα νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσετε χρόνο. Αυτό θα φέρει σίγουρα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε, διότι θα σας στρεσάρει περισσότερο. Όλα, και προπαντός οι στόχοι, (δύσκολες αποφάσεις που αν ήταν απλές και εύκολες θα τις είχατε ήδη πάρει) θέλουν καλή διάθεση και όρεξη, ώστε με επιμονή να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Όσο λοιπόν είστε ευτυχισμένοι τόσο πιο κοντά στην πραγμάτωση τους θα φτάνετε.

Είναι ακόμη πολύ βοηθητικό να επαναπροσδιορίζεται ή να αναθεωρείτε τους στόχους σας σχετικά συχνά και ανάλογα με την περίοδο που βρίσκεστε.

Εξάλλου η κάθε μέρα δεν είναι ίδια.

Και τώρα, για να μη νομίζεται πως είμαι μόνο λόγια. Οι δικοί μου στόχοι για αυτόν τον μήνα είναι:

-Να κάνω κάθε μέρα έστω και 10 λεπτά άσκηση

-Να τρώω υγιεινά

-Να διαβάσω πριν έρθει η εξεταστική. Ugh!

-Να βγαίνω περισσότερο έξω

Τώρα λοιπόν που δεσμεύτηκα σε εσάς (δοκιμάστε να το κάνετε και σεις σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ίσως βοηθήσει.) αλλά περισσότερο για τον εαυτό μου, θα τηρήσω τους στόχους μου για ΜΕΝΑ!

DO IT FOR YOURSELF!

*Και επειδή είμαστε μια παρέα και λατρεύω να σας γνωρίζω, στο Instagram με το hashtag #skgirlteam ή κάνοντας tag τον προσωπικό μου λογαριασμό @imesmeraldagr μπορείτε να μου δείξετε την δική σας προσπάθεια στόχων ή ό, τι άλλο εσείς επιθυμείτε!

Love,

SKGirl

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ