Μόδα19 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

Κι όμως η Gigi Hadid κατάφερε να κάνει chic κάτι που σίγουρα έχεις κοροϊδέψει στο παρελθόν

Ίσως πρέπει να αλλάξουμε γνώμη γι’ αυτόν τον συνδυασμό

Κι όμως η Gigi Hadid κατάφερε να κάνει chic κάτι που σίγουρα έχεις κοροϊδέψει στο παρελθόν

Σανδάλια και κάλτσες. Πόσες φορές το έχεις κοροϊδέψει; Ιδιαίτερα αν μιλάμε για Birkenstock, σίγουρα είναι ένα στιλ που έχεις σχολιάσει αρνητικά και το έχουμε κάνει όλοι μας. Μπορεί να είδαμε ψηλοτάκουνα πέδιλα να φοριούνται με κάλτσες και τελικά να τα συνηθίσαμε, όμως τα super stylish και πολύ άνετα Birkenstock προτιμάμε να τα βλέπουμε σκέτα, με γυμνό πόδι και όχι συνδυασμένα με κάποια καλτσούλα από μέσα.

Κι όμως η Gigi Hadid κατάφερε να κάνει chic κάτι που σίγουρα έχεις κοροϊδέψει στο παρελθόν

Κι όμως η Gigi Hadid κατάφερε να κάνει αυτό το fashion DON’T πολύ κομψό και καλόγουστο, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά, πως κανένα ρούχο ή συνδυασμός δεν είναι απαγορευτικός. Αρκεί φυσικά να ξέρεις πώς να τον κάνεις, έτσι ώστε να ταιριάζει με το προσωπικό σου στιλ και να ξεχωρίζει. Το super model λοιπόν φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη με ένα πολύ επίκαιρο σύνολο το οποίο μεταξύ άλλων περιλάμβανε μαύρα Birkenstock σανδάλια με μαύρες κάλτσες.

Το πιο unexpected σύνολο που μας άρεσε

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό T-shirt το οποίο συνδύασε με μαύρο biker σορτς, ενώ από πάνω έκανε layering φορώντας δύο τζιν πουκάμισα, σε ίδια απόχρωση και διαφορετικό μήκος. Το look της ολοκλήρωσε με τον τρόπο που αναφέραμε πιο πάνω, με σανδάλια και κάλτσες. Όλως παραδόξως, το σετ που αν βλέπαμε σε οποιονδήποτε άλλον θα μας ξένιζε, στη Gigi είναι πολύ stylish και μας προκαλεί να το αντιγράψουμε. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι έχει πολύ ψηλά και αδύνατα πόδια, αλλά και το ότι έχει ένα effortless προσωπικό στιλ, αλλά κάτι τέτοιο, θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις και εσύ.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να αλλάξουμε γνώμη γι’ αυτό που πιστεύαμε για τον συγκεκριμένο συνδυασμό;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network