Μόδα01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Μαρέβα Μητσοτάκη | Αυτή τη φορά το σύνολό της θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς

Απλή και χωρίς ιδιαίτερη επιτήδευση, απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να είσαι chic

Μαρέβα Μητσοτάκη | Αυτή τη φορά το σύνολό της θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς

Πολύ συχνά μιλάμε για το στιλ της Μαρέβας Μητσοτάκη μιας και τον τελευταίο καιρό μας δίνει συνεχώς αφορμές με τις κομψές εμφανίσεις της. Η σύζυγος του νέου Πρωθυπουργού έχει ένα δικό της στιλ, δεν επιχειρεί να αντιγράψει κάποια άλλη, ενώ μέχρι στιγμής δείχνει πως θέλει να αποφύγει τις υπερβολές και κινείται σε πολύ χαμηλούς τόνους, επιλέγοντας ως επί το πλείστον κομμάτια από το προσωπικό της brand Zeus + Dione, που έτσι κι αλλιώς έχει μια δωρική αισθητική. Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Ηρώδειο δεν ήταν εξαίρεση και από εμάς θα πάρει και πάλι μεγάλο βαθμό.

Μαρέβα Μητσοτάκη | Αυτή τη φορά το σύνολό της θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς

Μπορεί λοιπόν πριν από μερικές μέρες να είχε χάσει το «δεκάρι» εξαιτίας μιας όχι και τόσο σωστής επιλογής παπουτσιού, όμως αυτή τη φορά θα το πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κυρία Μητσοτάκη λοιπόν έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα ως Πρώτη Κυρία, καθώς βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου και μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού. Ο φακός την απαθανάτισε με ένα σύνολο απλό, απόλυτα κατάλληλο για την περίσταση και απόλυτα ταιριαστό με το προσωπικό της στιλ.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν φόρεσε ένα λευκό φόρεμα-σαλοπέτα με μαύρο τοπ σε ίδια γραμμή ενώ το look της ολοκλήρωσε με δερμάτινα, κλασικά σανδάλια σε nude απόχρωση. Παράλληλα κράτησε και μία τσάντα από το brand της, και συγκεκριμένα την Poros σε μαύρο χρώμα. Για ακόμα μία φορά δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της βραχιόλια ενώ φόρεσε διακριτικά σκουλαρίκια και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό updo.

Αυτή τη φορά η εμφάνισή της μάλλον θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς μιας και δεν έχει κανένα ψεγάδι και είναι ακριβώς όπως πρέπει για μια βραδιά στο Ηρώδειο.

Μαρέβα Μητσοτάκη | Ποια διάσημη κληρονόμος κράτησε τσάντα με την υπογραφή της;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network