Μόδα15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Μαρία Μπεκατώρου: Η κουμπάρα θα έπρεπε να είχε σκεφτεί λίγο καλύτερα το σύνολό της

Μας άρεσε… η μισή! Διάβασε και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Μαρία Μπεκατώρου

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για τους Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο που μετά από πολλά χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κουμπάρα είναι η Μαρία Μπεκατώρου που είναι αγαπημένη φίλη της Υβόννης Μπόσνιακ.

Μαρία Μπεκατώρου: Η κουμπάρα θα έπρεπε να είχε σκεφτεί λίγο καλύτερα το σύνολό της

Τα βλέμματα σε κάθε γάμο, μπορεί να τραβάει κυρίως η νύφη, η οποία εν προκειμένω είναι υπέροχη, όμως όλοι ασχολούνται και με την κουμπάρα, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυστήριο. Η Μαρία Μπεκατώρου λοιπόν δε μας ενθουσίασε. Κινήθηκε σε μια πολύ safe χρωματική επιλογή και τη συγχαίρουμε γι’ αυτό, αλλά θα την προτιμούσαμε κάπως διαφορετική και θα εξηγήσουμε ακριβώς τι εννούμε.

Το πάνω μέρος του συνόλου της ήταν φανταστικό. Κλειστό, μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό, ταιριάζει τέλεια και με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της αλλά και με τα σκουλαρίκια της. Το κακό αρχίζει στο κάτω μέρος. Μια τούλινη full skirt που δε μας άρεσε καθόλου, όχι και τόσο κολακευτική και σίγουρα καθόλου μοντέρνα και ξεχωριστή. Το αποτέλεσμα θα ήταν σαφώς καλύτερο αν η Μαρία Μπεκατώρου είχε επιλέξει παντελόνι ή αν έστω η συγκεκριμένη φούστα ήταν φτιαγμένη από το ίδιο ύφασμα και όχι από αυτό το τούλι που την κάνει να μοιάζει με… κουμπάρα! Θα της δώσουμε ένα credit και για τα πέδιλα, μιας και το αναμενόμενο σ’ αυτό το σύνολο θα ήταν ένα ζευγάρι μεταλλιζέ παπούτσια οπότε θα πούμε ότι μας αρέσει που προτίμησε μαύρα Jimmy Choo για να κάνουν αντίθεση με το look της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ