Follow us

Με την «πρώτη ματιά» | Βρήκαμε τους καλύτερους φακούς επαφής της αγοράς

Η καινοτομία που τους ξεχωρίζει

eye lenses

Έχοντας εδώ και χρόνια καταφύγει στη χρήση φακών επαφής ως την πλέον πρακτική λύση για την καθημερινότητά μου, δεν σταματώ να αναζητώ ποιοι είναι οι καταλληλότεροι για μένα. Χωρίς εκπτώσεις στα standards μου και αποζητώντας πάντα το καλύτερο για την όραση και τα μάτια μου, η ανεύρεση των ιδανικών φακών επαφής είναι μια έρευνα που δεν σταματά ποτέ.

Όσον αφορά το πού τους βρήκα, η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσα να τους έχω ανακαλύψει κάπου αλλού εφόσον είναι διαθέσιμοι από το Lenshop! Κατόπιν προτροπής της κολλητής μου, που μένει στη Θεσσαλονίκη και είχε και η ίδια «σωθεί» επενδύοντας στους φακούς που βρήκε σε Lenshop της πόλης της, τη ρώτησα αν υπάρχει κατάστημα και στην Αθήνα. Τα καλά νέα είναι ότι μόλις άνοιξε ένα στο κέντρο της πόλης, όπου και έσπευσα για να προμηθευτώ και εγώ τους δικούς μου ACUVUE® OASYS with Transitions Light Intelligent Technology που μου προσέφερε εξ’ αρχής την ανώτερη δυνατή απόδοση όρασης.

Έρωτας με την «πρωτη ματια»

Επειδή όπως προανέφερα όμως δεν ενθουσιάζομαι εύκολα και εξετάζω πολύπλευρα ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, δεν βιάστηκα να κρίνω και περίμενα να περάσει λίγος καιρός για να έχω πλήρη εικόνα και να τους αξιολογήσω σωστά. Και το αποτέλεσμα δικαίωσε την πρώτη μου εντύπωση με εκείνη την άμεση αίσθηση της τέλειας όρασης, αφού οι νέοι φακοί ACUVUE® προσαρμόζονται συνεχώς και καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στο μεταβαλλόμενο φως.

Μια σημαντικη καινοτομία

Αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για μένα, καθώς έχω έρθει αντιμέτωπη πολλές φορές στο παρελθόν με αντίστοιχο πρόβλημα. Οι εναλλαγές του φωτός ανάλογα με τον τόπο και τον χρόνο είναι μια δεδομένη κατάσταση στην οποία οι φακοί επαφής καλούνται κάθε φορά να προσαρμοστούν ανταποκρινόμενοι στην εκάστοτε συνθήκη φωτός.

Με την «πρώτη ματιά» | Βρήκαμε τους καλύτερους φακούς επαφής της αγοράς

Τελος στην ενοχλητικη επίδραση του φωτος

Δεν είναι λίγες οι φορές που έβγαινα από κάποιον κλειστό σε εξωτερικό χώρο και ο ξαφνικός έντονος ήλιος δυσκόλευε τη ζωή μου μέχρι να προσαρμοστώ ξανά στο νέο περιβάλλον. Πρόκειται για μια αρκετά ενοχλητική κατάσταση που ήθελα να πάψει να μου συμβαίνει και με τους ACUVUE® OASYS with Transitions Light Intelligent Technology το κατάφερα.

Με την «πρώτη ματιά» | Βρήκαμε τους καλύτερους φακούς επαφής της αγοράς - εικόνα 2

Μετα λοιπον απο λίγο ακομη καιρο καθημερινης χρησης τους, δηλωνω ενθουσιασμενη με τα παρακατω χαρακτηριστικα τους:

  1. Προσφέρουν φυσική άνεση (Καθόλου τυχαίο γιατί έμαθα ότι αναπτύχθηκε µε βάση τον ACUVUΕ® OASYS, που είναι ανίκητος στην άνεση)
  2. Άριστη νυχτερινή όραση: Μειώνουν τα φωτοστέφανα έως 18% και τις ακτίνες έως 28% τη νύχτα
  3. Παρέχουν έως 38% καλύτερη χρωµατική αντίθεση
  4. Προσφέρουν άριστη όραση στο έντονο φως, σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους και μειώνουν την ενοχλητική επίδραση του έντονου φωτός στα µάτια
  5. Φιλτράρουν το μπλε φως (εµποδίζουν έως 15% του µπλε φωτός σε εσωτερικούς χώρους και έως 55% σε εξωτερικούς χώρους, όπου το χρειαζόμαστε περισσότερο)
  6. Παρέχουν προστασία UV. Συγκεκριμένα, εµποδίζουν ποσοστό 100% των UVB και περισσότερο από 99% των UVA ακτίνων.
  7. Όπως ανέφερα και πριν, προσαρμόζονται γρήγορα και συνεχώς στο µεταβαλλόµενο φως, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους
Με την «πρώτη ματιά» | Βρήκαμε τους καλύτερους φακούς επαφής της αγοράς - εικόνα 3

Ανταποκρίνονται σε καθε προκληση της καθημερινοτητας

Σε γενικές γραμμές, οι φακοί αυτοί έκαναν τη ζωή μου πιο εύκολη και μου έλυσαν τα χέρια σε πολλά πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η άθληση με συνεχείς εναλλαγές φωτός ή οι πολλές ώρες μπροστά από το laptop. Αυτό οφείλεται στην εξειδικευμένη τεχνολογία που κρύβεται από πίσω τους, καθώς αρχίζουν να σκουραίνουν όταν εκτίθενται στο ηλιακό φως, (τυπικά γίνονται σκούροι σε 45 δευτερόλεπτα) και επαναφέρονται εντός 90 δευτερολέπτων. Τέλος, εξίσου σημαντικό προτέρημά τους είναι ότι παρέχουν σταθερή απόδοση ανεξαρτήτως της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

Έρωτας στην τοποθεσία Αθηνα

Πρόκειται για το πρώτο Lenshop στην πρωτεύουσα, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, την Ακαδημίας. Δεν είναι ωστόσο δύσκολο να το εντοπίσεις, αφού η αισθητική του, αν και προσαρμοσμένη στο urban σκηνικό, το διαφοροποιεί αμέσως από τα υπόλοιπα καταστήματα. Το eye catching μοντέρνο σκηνικό με σύγχρονες πινελιές, οι neon πινακίδες και οι έντονες χρωματικές λεπτομέρειες σε προκαλούν να το επισκεφτείς.

Exclusive «οπτικη εμπειρία»

Πολύ γρήγορα μάλιστα η επίσκεψη αυτή μετατρέπεται σε μια next level «οπτική εμπειρία», που θέτει τα μάτια σου στο επίκεντρο της προσοχής και σε αφήνει με τη βεβαίωση πως όταν βγεις από εκεί θα έχεις εξασφαλίσει το καλύτερο για αυτά. Η αίσθηση αυτή δεν είναι και τυχαία, αφού πρόκειται για ένα brand με ιστορία που ξεκινά από το 1933, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο κατάστημα Ανδρεάδη στην Κατερίνη.

New generation

Η εταιρεία που εισήλθε στον 21ο αιώνα ως Lenshop, είναι πλέον στα χέρια των νεότερων μελών της οικογένειας που κατάφεραν με την αγάπη και την αφοσίωσή τους στο αντικείμενο, να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες τους. Πλέον, τα φυσικά καταστήματα λειτουργούν παράλληλα με το εξαιρετικό σύγχρονο e-shop, οπότε δεν μένει καμία δικαιολογία για να μην απολαμβάνεις και εσύ την καλύτερη δυνατή εμπειρία όρασης!

Περισσότερα για τους φακούς επαφής, γυαλιά ηλίου και οράσεως μπορείς να δεις εδώ