Μόδα31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

Meghan Markle | Τελικά πρέπει ή όχι να έχει γυμνά πόδια;

Με αφορμή τις τελευταίες της εμφανίσεις

Meghan Markle

Πριν από μερικές μέρες, ηMeghan Markle έκανε μια επίσημη εμφάνιση μαζί με τον Πρίγκιπα Harry και επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε στυλ σακακιού. Φυσικά και ήταν εντυπωσιακή, καθώς ήταν και μια καλή αφορμή για να δείξει τα γυμνά της πόδια.

Meghan Markle | Τελικά πρέπει ή όχι να έχει γυμνά πόδια;

Τις επόμενες ημέρες όλοι αναζήτησαν τι πραγματικά ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο και αν πρέπει να φοράει καλσόν ή όχι, καθώς όλοι θεώρησαν πως σπάει και πάλι τις εντολές.

Η ειδικός για το βασιλικό πρωτόκολλο, Marlene Koenig, σε δηλώσεις της τόνισε πως: «Δεν υπάρχει κανένας κανόνας για το εάν πρέπει να φοράνε καλσόν ή όχι. Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπορεί να το επιλέξουν προκειμένου να δείχνει καλύτερο το σώμα τους. Δεν υπάρχει πάντως κανένας κανόνας από την Βασίλισσα».

Έτσι μπορεί η Meghan να επέλεξε να φορέσει καλσόν μόνο στην πρώτη της εμφάνιση μετά το γάμο και από τότε να μην έχει ξανά βάλει, αλλά φαίνεται πως είναι στην δικιά της επιλογή το τι θα φορέσει.

Να θυμίσουμε πως η Kate Middleton σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της επιλέγει να φοράει καλσόν σε ένα συγκεκριμένο nude χρώμα.

Δες περισσότερες εμφανίσεις της Meghan στην μετά γάμου εποχή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network