Μόδα29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Μετά τη Victoria Beckam άλλη μία ιέρεια της μόδας γίνεται Youtuber

Το πιο αναγνωρισμένο πρόσωπο της μόδας και μέλος της ελίτ των ‘supermodels’ της δεκαετίας του ’90, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχίζει να μας εκπλήσσει

Μετά τη Victoria Beckam άλλη μία ιέρεια της μόδας γίνεται Youtuber

Μετά τη Victoria Beckam άλλη μία γυναίκα που άλλαξε το κατεστημένο στο χώρο της μόδας εισέρχεται στον κόσμο του Youtube ανοίγοντας το δικό της κανάλι.

Ο λόγος για το πασίγνωστο μοντέλο Naomi Campbell που πριν από λίγες ώρες δημιούργησε τον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα με όνομα Being Naomi και περιεχόμενο στιγμές από τη ζωής της ως businesswoman, μοντέλο, celebrity, ακτιβίστρια και γυναίκα.

Δες ακόμη: #OMG | Η Victoria Beckham γίνεται Youtuber

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ποια είμαι και τι πρεσβεύω. Αυτό που θέλω είναι, όταν κάποιος μπει στο κανάλι μου, να αντλήσει έμπνευση ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και να κυνηγήσει τα όνειρά του» τόνισε η ίδια.

Δίχως αμφιβολία η Naomi Campbell είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που απασχολεί συνεχώς τη δημοσιότητα με τη συμπεριφορά της. Επομένως θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε στιγμές από την καθημερινότητά της, προκειμένου να ανακαλύψουμε αν είναι όντως αγενής και αν έχει τα ξεσπάσματα για τα οποία έχει κατηγορηθεί από τα media.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια στις 13 Δεκέμβρη θα ανεβάσει ένα βίντεο με τίτλο “My journey”, όπου θα εξηγεί το πως ανακαλύφθηκε, ενώ στις 3 Ιανουαρίου σειρά έχουν τα New Year’s resolutions.

Εμείς σίγουρα ανυπομονούμε, ενώ φυσικά αναμένουμε ακόμη περισσότερους celebs να ενδώσουν στην δημοφιλή πλατφόρμα με κανάλια που δίχως αμφιβολία θα μας κάνουν να “κολλήσουμε”.

Δες ακόμη: H Naomi Campbell και η μαμά της πρωταγωνιστούν στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Burberry

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ