Follow us

Μη χάσεις την Bridal Expo 2013, τη μεγαλύτερη Έκθεση Γάμου!

Η πρώτη έκθεση της χρονιάς για τον Γάμο και τη Βάπτιση! Plus: Τριήμερη πασαρέλα νυφικών για να βρεις το αγαπημένο σου!

Μήπως ήρθε η ομορφότερη στιγμή της ζωής σου;

Η πρώτη έκθεση της χρονιάς για τον Γάμο και τη Βάπτιση! Plus: Τριήμερη πασαρέλα νυφικών για να βρεις το αγαπημένο σου!


Ο ΛΑΜΨΗ 92,3 θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας της Bridal expo., της πρώτης έκθεσης Γάμου για το 2013, η οποία θα λάβει χώρα στο Ζάππειο στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου.

Αν είσαι μελλόνυμφη ή νέα μανούλα, η έκθεση αυτή έχει δημιουργηθεί ειδικά για εσένα. Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές, μεταξύ άλλων και ο Stephan Caras, θα ικανοποιήσουν σίγουρα τις απαιτήσεις σου.

Plus:
Διαγωνισμός για την ωραιότερη νύφη της Ευρώπης.

Μη χάσεις την Bridal Expo 2013, τη μεγαλύτερη Έκθεση Γάμου!


Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, οι ειδικοί της Avon θα βρίσκονται εκεί για να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές μακιγιάζ. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δοκιμαστικό για τα χρώματα και το στυλ μακιγιάζ που σου ταιριάζει, καθώς επίσης και να συμμετέχεις στην κλήρωση για το πιο ονειρεμένο δώρο της ζωής σου: μπορεί να είσαι μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσει το μακιγιάζ του γάμου της - αρκεί αυτός να γίνει το 2013!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

The Spring Edition

Παστέλ αποχρώσεις, sheer layers και new-bohemian style - οι νέες τάσεις επικεντρώνονται σε φωτεινά χρώματα, τολμηρά σχέδια και edgy details. Enter Spring Mode!

see more