Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ07 ΜΑΪΟΥ, 2016

Ancient Greek Sandals: Η νέα τους συλλογή έχει άρωμα…Μεξικού!

Δες τα υπέροχα νέα σανδάλια Ancient Greek Sandals

Ancient Greek Sandals: Η νέα τους συλλογή έχει άρωμα...Μεξικού!

Η νέα capsule συλλογή των Ancient Greek Sandals είναι ένα ύμνος στην πολυπολιτισμικότητα! Με το μεξικάνικο premium brand Caravana συνεργάστηκε το ελληνικό δίδυμο των Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου, για τη δημιουργία μιας μίνι συλλογής με 5 μόλις κομμάτια που συνδυάζουν την ελληνική με τη μεξικάνικη παράδοση.

“Γνωρίσαμε την Francesca και τον Jacopo (Ιταλοί ιδρυτές του brand Caravana) μέσα από έναν κοινό φίλο. Το brand Caravana είναι η Ιταλική/Μεξικάνικη εκδοχή των Ancient Greek Sandals! Και οι δύο εταιρείες τιμούν τη δεξιοτεχνία και την υψηλή ποιότητα, και οι δύο τιμούμε τις παραδοσιακές τεχνικές που υπάρχουν αιώνες τώρα και των δύο η έμπνευση έρχεται από την αρχαιότητα, για εκείνους από τους Mayas για εμάς από την Ελλάδα. Είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μια γέφυρα ανάμεσα στους δύο πολιτισμούς” εξηγούν οι δημιουργοί.

Αυτή η πρώτη συλλογή ονομάζεται Tulum Collection και ξεκίνησε να πωλείται τον Δεκέμβριο στο θέρετρο Coqui Coqui στη μεξικάνικη πόλη, έχει κατασκευαστεί εξ’ολοκλήρου στο Tulum και χρησιμοποιήθηκε Μεξικάνικο δέρμα βαμμένο στο χέρι. Η δεύτερη συλλογή θα ονομαστεί Mykonos Collection και θα πωληθεί στο κατάστημα Caravana Montechristo στη Μύκονο φέρνοντας το brand πίσω στα πατρογονικά του εδάφη.

Τη συλλογή Tulum θα την βρεις και στο Net-a-Porter.com.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ

Best of network