Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2017

Ancient Greek Sandals: Η νέα τους συνεργασία είναι ο,τι πιο όμορφο έχουμε δει φέτος

Τα Ancient Greek Sandals επιστρέφουν με μία συνεργασία που θα γίνει ανάρπαστη

Ancient Greek Sandals: Η νέα τους συνεργασία είναι ο,τι πιο όμορφο έχουμε δει φέτος

Η πολύ επιτυχημένη εταιρεία Ancient Greek Sandals επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μία ακόμα συνεργασία που αναμένεται να εντυπωσιάσει τους πελάτες της παγκοσμίως. Η Liya Kebede πρωτοέγινε γνωστή ως μοντέλο αλλά πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο της ηθικής μόδας. Γι’αυτό και αφότου γνώρισε τη Χριστίνα Μαρτίνη, σχεδιάστρια των Ancient Greek Sandals, η συνεργασία ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

“Γνωριστήκαμε το περασμένο καλοκαίρι στους Παξούς, μέσα από ένα κοινό φίλο. Πάντα μου άρεσε η Lemlem, το brand της Liya, και εκείνη την ημέρα έτυχε να φοράω ένα πουκάμισο του brand. Και η Liya ομως φορούσε ένα ζευγάρι Ancient Greek Sandals! Περάσαμε την ημέρα μαζί και μέχρι το απόγευμα είχαμε ήδη την ιδέα να συνεργαστούμε” δηλώνει η Χριστίνα Μαρτίνη. Κάπως έτσι, τα χειροποίητα βραχιόλια της Liya από την Kenya έδεσαν με τα minimal δερμάτινα σανδάλια της Μαρτίνη.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο πολύχρωμο όσο και ιδιαίτερο, με την Kebede να δηλώνει σχετικά “Για πολλά από τα σανδάλια χρησιμοποιήσαμε χειροποίητα υφάσματα από την Αιθιοπία. Ακόμα ενσωματώσαμε χειροποίητα σχοινιά από τους Massai της Kenya: τα αγαπημένα μου. Τέλος, χρησιμοποιήθηκαν και βολάν από σουέντ δέρμα.”

Δες παρακάτω μερικά από τα κομμάτια της συλλογής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ

Best of network