Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2017

Calvin Klein Underwear & Jeans | Μια πολύ διαφορετική νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον ASAP Rocky!

Με πρωταγωνιστές την αμερικάνικη ομάδα Hip Hop, A$AP Mob!

Calvin Klein Underwear & Jeans | Μια πολύ διαφορετική νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον ASAP Rocky!

Μετά την καμπάνια φαινόμενο #MYCALVINS του brand, η Calvin Klein παρουσιάζει τη νέα συναρπαστική εξέλιξή της: την καμπάνια Our Family!

Φωτογραφημένο από τον Willy Vanderperre, το νέο κεφάλαιο της καμπάνιας έχει ως πρωταγωνιστές την κολεκτίβα Hip Hop, A$AP Mob: A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou, και A$AP J. Scott.

Όλο το cast, που είναι και μία “από επιλογή” μουσική οικογένεια, εμφανίζεται να φοράει βασικά κομμάτια από τις σειρές CALVIN KLEIN UNDERWEAR και CALVIN KLEIN JEANS.

Η καμπάνια φέρνει στο φως διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εμπνεύσουμε τις οικογένειες – εξ αίματος ή από επιλογή – να συνδεθούν μεταξύ τους και να γιορτάσουν όλα αυτά που μας ενώνουν.

Η καμπάνια θα τρέχει καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν άνοιξη 2018 ενώ τα ταλέντα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκειά της γεφυρώνουν διαφορετικές γενιές στιλιστικά, μουσικά αλλά και πολιτισμικά. Θα δώσουν ζωή στις ιστορίες ως “Our Family” φέρνοντας την ουσία της οικογένειας και της κοινότητας στο επίκεντρο της συζήτησης!

Βρες την Calvin Klein στο facebook.com/calvinklein και στο instagram.com/calvinklein !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ

Best of network