Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ25 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Η Christy Turlington κάνει μια σημαντική έκκληση προς όλες τις μαμάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το σπουδαίο έργο της μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Every Mother Counts και της εκστρατείας Orange Rose.

Η Christy Turlington κάνει μια σημαντική έκκληση προς όλες τις μαμάδες

“Κάθε δυο λεπτά, μια μαμά πεθαίνει από επιπλοκές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ή εν ώρα τοκετού.” Αυτή είναι μία σκληρή πραγματικότητα και όχι μία ακόμη στατιστική έρευνα. Και μπορεί σε αυτή τη θέση να έχει βρεθεί και η δική σου μαμά, η αδερφή ή και μια φίλη σου, όμως κάθε μέρα στην ίδα θέση βρίσκονται χιλιάδες γυναίκες.

Η Christy Turlington Burns υπήρξε σχεδόν μία από αυτές. Αυτό ακριβώς ήταν και το κίνητρο για να ιδρύσει το Every Mother Counts, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθάει μητέρες σε όλο τον κόσμο να γεννήσουν με ασφάλεια. Στόχος φυσικά, είναι τόσο η ενημέρωση, όσο και η στήριξη κάθε μητέρας και παιδιού που έχουν ανάγκη.

Christy Turlington

Και σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι. 

Η TOMS και το EMC ενώνουν τις δυνάμεις τους για ακόμη μια χρονιά σε μια συλλογή αφιερωμένη στην εκστρατεία Orange Rose με σκοπό την πλήρη υποστήριξη κάθε μητέρας και παιδιού, μέσα από προγράμματα που εξασφαλίζουν ασφαλέστερες συνθήκες γέννας.

Christy Turlington

Έτσι με κάθε προϊόν TOMS X EMC που αγοράζεται, η TOMS προσφέρει €5 για την υποστήριξη των προγραμμάτων του EMC.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι ασφαλέστερες συνθήκες γέννας είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας και ας βοηθήσουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για κάθε νέα ή μέλλουσα μαμά!

*(Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα TOMS flagship stores και σε επιλεγμένα σημεία σε τιμές από € 35 έως € 54).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ