Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Happy Socks

Έρχονται από τη Σουηδία. Που θα τις βρεις στην Ελλάδα;

Happy Socks
Έρχονται από τη Σουηδία. Που θα τις βρεις στην Ελλάδα;

Όλα ξεκίνησαν μια ανοιξιάτικη, συννεφιασμένη μέρα τον Απρίλιο του 2008 στη Σουηδία.Ένα όραμα να μετατραπεί ένα απλό καθημερινό κομμάτι σε πολύχρωμο fashion accessory, που θα σκορπίσει χαρά μέσω της δημιουργικότητας του, γινόταν
πραγματικότητα! Οι Happy Socks πωλούνται σήμερα σε σχεδόν 50 χώρες σε όλες τις ηπείρους και είναι σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να δώσουν ένα happy twist στη μέρα τους.

Η νέα συλλογή Chapter # Four εισάγει μια νέα βελτιωμένη δομή με νέα υφάσματα και νέα προϊόντα, μεταξύ των οποίων καλσόν και κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο που παράγονται στην Ιταλία. Έχει χωριστεί σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα και θα κυκλοφορήσει διαδοχικά στα καταστήματα σε 4 περιόδους μέσα στο χρόνο, με αναφορά σε κάθε εποχή ξεχωριστά :

– Main Collection
Είναι το βασικό, δυνατό μέρος της συλλογής και κυριαρχεί στα σημεία πώλησης. Περιλαμβάνει βαμβακερές κάλτσες, καλσόν και κάλτσες από κάνναβη.
– Drop # One (Αύγουστος)
Θα πωλούνται μαζί με τη βασική συλλογή για μεγαλύτερη ποικιλία σε στυλ και σχέδια. Αυτό το μέρος του Chapter # Four περιλαμβάνει υλικά όπως το χτενισμένο βαμβάκι και η κάνναβη και θα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων όπως πολύχρωμες ρίγες, πουά και animal print.

– Drop # Two (Νοέμβριος)
Νοέμβριος και Δεκέμβριος, οι δύο πιο σημαντικοί μήνες του έτους. Η σειρά θα κυκλοφορήσει εγκαίρως για τις χειμερινές διακοπές μας, με το μάλλινο και το ανκορά να κυριαρχούν.

– Drop # Three (Μάρτιος)
Οι μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτούνται από τα ζωηρά χρώματα και τις νέες ιδέες. Για το λόγο αυτό η συλλογή περιλαμβάνει υλικά όπως το νάιλον και το βαμβάκι  που αναμειγνύονται με πολύχρωμα σχέδια στις κάλτσες πάνω από το γόνατο, πολύχρωμα ριγέ καλσόν και λεπτές κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο.

Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις τις  Happy Socks στα εξής καταστήματα: Attica, Notos Galleries, Haralas, Carouzos και Καλογήρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ