Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ23 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Kate Moss: Πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια Calvin Klein, σε ηλικία…18 ετών!

Σε μπερδέψαμε;! Κι όμως… η νέα καμπάνια Calvin Klein δείχνει πλάνα της Kate Moss στα 18!

Kate Moss: Πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια Calvin Klein, σε ηλικία...18 ετών!

Ακούγεται απίστευτο; Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό! Η νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein για το νέο του άρωμα Obsessed έχει για πρωταγωνίστρια την Kate Moss. Όχι όμως όμως την ξέρεις τώρα, αλλά τον φρέσκο 18χρονο εαυτό της!

Ναι, το 1993 η Kate Moss είχε ποζάρει στο Mario Sorrenti (σύντροφό της τότε) για το άρωμα Obsession του οίκου Calvin Klein (“πρόγονο” του Obsessed). Τώρα κάποια πλάνα που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί τότε, αναβιώνουν και συνθέτουν την καμπάνια του Obsessed, συμβολίζοντας έτσι τη διαχρονική αξία του αρώματος αλλά και τη φρεσκάδα και την ομορφιά του έρωτα!

A star is born: In 1993, Obsession attained its iconic status when an 18 year-old Kate Moss became the fragrance’s face, shot by her then-boyfriend @mario_sorrenti. In 2017, the launch of OBSESSED celebrates and reimagines that visual legacy. #CKOBSESSED

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

Τότε, ο Sorrenti και η Moss είχαν φωτογραφίσει την καμπάνια στα Virgin Islands, χωρίς ομάδα styling ή makeup, κάτι που προσδίδει στα πλάνα ειλικρίνεια και φρεσκάδα. Ο Sorrenti ακούγεται να λέει σε voice over “Είναι μαγική, είναι σίγουρα ένα μαγικό πλάσμα και εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερε καν. Και της το έλεγα ‘Έχεις καταπληκτική παρουσία και δύναμη και ομορφιά’…. Ήμουν 20 και εκείνη 18. Δεν υπήρχε τίποτα, καμιά ανησυχία. Δεν είχαμε τίποτα και τίποτα να χάσουμε, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Ήταν καλές εποχές…”

Παρατηρώντας το υλικό που δεν είχε χρησιμοποιηθεί, ο Raf Simons, νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, συνειδητοποίησε την ιστορία αγάπης που είχε αποτυπωθεί εκεί. “Είναι μια στιγμή καθοριστική για την Ιστορία Μόδας αλλά και μία ανθρώπινη και προσωπική ιστορία αγάπης” δήλωσε ο ίδιος εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο να χρησιμοποιήσει το υλικό.

Δες παρακάτω περισσότερο υλικό από την καμπάνια

Never seen before 🎥 @calvinklein #ckobsessed Photographer | @mario_sorrenti #calvinklein #mariosorrenti #katemoss

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ