Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ11 ΜΑΪΟΥ, 2016

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φωτογραφίζεται με τα γυαλιά ηλίου που θέλουν να φορέσουν όλοι!

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες και τις δικές μας επιλογές από τη συλλογή!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Φωτογραφίζεται με τα γυαλιά ηλίου που θέλουν να φορέσουν όλοι!

Τα Pepe Jeans τα γνωρίζεις όχι μονάχα για την εκπληκτική τους ποιότητα αλλά και το ιδιαίτερο στυλ τους. Αυτό που ίσως να μην γνωρίζεις είναι πως τα Pepe έχουν και eyewear σειρά και πως, μάλιστα, ο δικός μας Κωνσταντίνος Αργυρός πρωταγωνιστεί στην φετινή της καμπάνια!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφήθηκε για χάρη του brand φωτογραφήθηκε στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών με “Pepe Jeans style” να δένει τέλεια με το αστικό τοπίο. Η φωτογράφηση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε απ’ την Ιωάννα Τζετζούμη σε styling Έλενας Βαζούρα και grooming Άντζελας Περδικομάτη.

Η σειρά που περιλαμβάνει και υπέροχα γυναικεία μοντέλα, φέρει κλασσικές γραμμές με μοντέρνο twist και παιχνιδιάρικο χρώμα σε φακό και σκελετό, όπως προστάζουν οι τάσεις της μόδας. Η Miss Bloom ξεχώρισε τα δικά της αγαπημένα σχέδια από τη συλλογή Pepe Jeans Eyewear 2016 και σου τα παρουσιάζει μαζί με τις φωτογραφίες από την καμπάνια του υπέροχου Κωνσταντίνου Αργυρού.

Για τις trendsetters προτείνουμε το Caley με τους στρογγυλούς φακούς και τον λεπτό μεταλλικό σκελετό, για τις ρομαντικές τα διαχρονικά Rowena σε ροζ απόχρωση και για τις glamorous τα ρετρό Lydia! Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα παρακάτω.

Δες όλη την καμπάνια και τα διαθέσιμα μοντέλα Pepe Jeans Eyewear εδώ. Βρες τη συλλογή και στο Facebook:

Harlan

Pax

Joss

Caleb

Bates

Lydia

Angela

Becky

Caley

Shyla

Rowena

Cary

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ