Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2011

La Redoute: Η Συλλογή της Vanessa Bruno

Μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες συλλογές για την ερχόμενη σεζόν είναι αυτή της Vanessa Bruno για τη La Redoute. 

La Redoute: Η Συλλογή της Vanessa Bruno


Μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες συλλογές για την ερχόμενη σεζόν είναι αυτή της Vanessa Bruno για τη La Redoute. Από τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση της συνεργασίας, οι λάτρεις της μόδας ανυπομονούσαν να δουν το αποτέλεσμα της και απ’ ότι φαίνεται η αναμονή άξιζε τον κόπο.


Μέσα από αυτή τη συλλογή, η Vanessa Bruno θέλει να μοιραστεί τη δική της πραγματικότητα, το δικό της «κόσμο». Σχεδίασε ρούχα για τη βασική γκαρνταρόμπα που είναι urban και ποιητική και για πρώτη φορά δημιούργησε και παιδική σειρά αλλά και είδη για το σπίτι!

Classy χαρακτήρας, επίκαιρη αισθητική, ρομαντικά στοιχεία, χαλαρές, elegant γραμμές, είναι κάποια από τα βασικά γνωρίσματα της συλλογής η οποία, όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες είναι ιδανική για να αντεπεξέλθει στην πολυάσχολη καθημερινότητα. Η Miss Bloom ξεχώρισε το oversized παλτό (φαίνεται τόσο ζεστό και άνετο) και το υπέροχο κοφτό σακάκι με τους έντονους ώμους.

Miss Bloom’s Tip: Ακόμα και αν δεν σκοπεύεις να αγοράσεις κάτι από τη συλλογή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σαν οδηγό φθινοπωρινού στυλ. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο σύνολο με το τζην-καμπάνα και το μακρύ σακάκι καθώς αποτελεί τη νέα εκδοχή του everyday chic και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ