Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2016

Ο γιος της Pamela Anderson είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent

Στο νέο βίντεο του οίκου πρωταγωνιστεί ο γιος της Pamela Anderson και του Tommy Lee

Ο γιος της Pamela Anderson είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent

Από τη στιγμή που ανέλαβε την θέση του ως δημιουργικός διευθυντής του οίκου Saint Laurent, o Hedi Slimane έδειξε το εύρος του ταλέντου του λειτουργώντας όχι μόνο ως κεντρικός σχεδιαστής αλλά και ως φωτογράφος του οίκου και όχι μόνο. Αυτή τη φορά ο Hedi Slimane ανέδειξε την αγάπη του για την Καλιφόρνια με μία σειρά βίντεο πορτραίτων στο τελευταίο από τα οποία πρωταγωνιστεί ο Dylan Lee.

Κι αν δεν σου λέει κάτι αυτό το όνομα, να σε πληροφορήσω πως αυτός είναι ο νέος και επίσης ταλαντούχος 18χρονος γιος της σεξοβόμβας Pamela Anderson και του αμετανόητο rock star Tommy Lee.

O Slimane γύρισε το βίντεο πορτραίτο του Dylan τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ δημιούργησε από την αρχή και το μουσικό κομμάτι που το πλαισιώνει. Ο συγκεκριμένος βέβαια δεν είναι καινούργιος στην ανάδειξη νέων μοντέλων και καλλιτεχνών αφού στο παρελθόν έχει κάνει βίντεο για τους Dylan Brosnan (γιο του Pierce), Jack Kilmer (γιο του Val) και Charlie Oldman (γιο του Gary) ενώ οι φωτογραφίες του της Frances Bean Cobain (κόρη του Curt Cobain και της Courtney Love) έκαναν το γύρο του διαδικτύου πίσω στο 2011.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ