Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ24 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2014

Rimowa: Το κορυφαίο luggage brand έρχεται στην Ελλάδα

H «Rolls Royce των ταξιδιωτικών αποσκευών» πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση της στη χώρα μας

H «Rolls Royce των ταξιδιωτικών αποσκευών» πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση της στη χώρα μας.

Με ένα πολυτελές event το brand Rimowa ανακοίνωσε την άφιξή του στην Ελλάδα την Τρίτη 8 Ιουλίου σε ένα χώρο που συμβολίζει την υψηλή αισθητική του ταξιδιού, στο New Hotel Art Lounge.

Καλεσμένοι του brand ήταν ένα πλήθος εκπροσώπων από τους χώρους των media και της μόδας οι οποίοι γνώρισαν από κοντά το αγαπημένο brand των έμπειρων αλλά και stylish ταξιδιωτών.

Η άψογη λειτουργικότητα, η υψηλή ποιότητα και η ξεχωριστή αισθητική των αποσκευών πολυτελείας RIMOWA, σε συνδυασμό με το αξεπέραστο design και την εντυπωσιακά ευέλικτη και ελαφριά κατασκευή τους, κέρδισαν το ενδιαφέρον όλων. Η δοκιμασμένη ανθεκτικότητα των αποσκευών RIMOWA εξασφαλίζει την απαράμιλλη διατήρηση του design τους, έχοντας δικαίως καθιερωθεί ως τα must-haves κάθε απαιτητικού frequent traveller.

Η RIMOWA θα γίνει και το δικό σου αγαπημένο luggage brand αφού διαθέτει 11 ξεχωριστές σειρές και 200 είδη που ικανοποιούν όλες τις διαφορετικές ανάγκες των ταξιδιωτών με ποικιλιά που ξεκινά από θήκες για laptop και beauty cases μέχρι μεγάλες αποσκευές με ασύγκριτη χωρητικότητα που εξασφαλίζουν τάξη και άνεση.

Η RIMOWA αποτελεί ένα παγκόσμιο σύμβολο στιλ και σταθερή επιλογή των stars όπως η Jessica Alba, η Alessandra Ambrosio, ο Ryan Gosling και η Kate Upton που δεν αποχωρίζονται ποτέ τον πιο πολύτιμο φίλο τους στα ταξίδια!


Η Bianca Bercher, υπεύθυνη του PR της Rimowa με την Στέλλα Ράπτη, Διευθύντρια Έκδοσης της Madame Figaro.


Η Χριστίνα Πολίτη και η Ρεγγίνα Κουρή στο λανσάρισμα της Rimowa

Rimowa
Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι,
τηλ. 210 6858664

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ

Best of network