Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ31 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Saint Laurent | Λανσάρει το πιο απίστευτο trend στα παπούτσια!

Εσύ θα το τολμήσεις?!

Saint Laurent: Ερωτισμός και λάμψη στη συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017

Ο οίκος Saint Laurent, διάσημος για το sex appeal των ρούχων του, επιστρέφει με μία καθόλου πρακτική πρόταση που όμως αναμένεται αν κάνει θραύση, γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο. Στο τελευταίο του newsletter, ο οίκος παρουσίασε ένα απίθανο νέο προιόν που μοιάζει με υβρίδιο γόβας στιλέτο και… roller skate. Ναι, καλά διάβασες. Κάνε scroll για να δεις κιόλας.

Το styling site WhoWhatWear έψαξε και ξέθαψε, στην κυριολεξία, την αυθεντική γόβα- roller skate που είχε δημιουργηθεί και φωτογραφηθεί για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού Better Living Catalog κάποια στιγμή στα 80s.

Αυτό το παπούτσι βέβαια ποτέ δεν είχε παραχθεί και βγει στην αγορά, μέχρι χτες! Όχι δεν είναι πρωταυγουστιάτικο αστείο, είναι όντως το νέο ζευγάρι παπουτσιών που προτείνει ο οίκος Saint Laurent ως την επόμενή σου αγορά!

Το όνομα τους είναι «Anya 100 Patch Pump Roller» και κοστίζουν το ταπεινό ποσό των 1995 βρετανικών λιρών… Εσύ, θα το τολμήσεις?!

Saint Laurent | Λανσάρει το πιο απίστευτο trend στα παπούτσια! Saint Laurent | Λανσάρει το πιο απίστευτο trend στα παπούτσια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ

Best of network