Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2017

Stradivarius: Η πρώτη ανδρική τους συλλογή είναι επιτέλους εδώ!

Η σειρά Stradivarius Man είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα διεθνώς, καθώς και στο online κατάστημα.

Stradivarius: Η πρώτη ανδρική τους συλλογή είναι επιτέλους εδώ!

Άλλη μία νίκη για την… ομάδα των αντρών. Τα αγαπημένα μας Stradivarius, το brand με τα οικονομικά αλλά και πολύ trendy ρούχα, μόλις λάνσαραν την πρώτη τους ανδρική σειρά! Η πρώτη σειρά ανδρικής μόδας της Stradivarius είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα 17 χωρών, καθώς και online σε 22 χώρες, ενώ αναμένεται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο μέσα στους επόμενους μήνες.

Η πρώτη κολεξιόν Stradivarius Man δημιουργήθηκε για νέους άνδρες που αγαπούν τη μόδα και αναζητούν τρόπους να εκφράσουν την προσωπικότητα και το στυλ τους, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση. Είναι χωρισμένη σε τρεις ενότητες για να προσφέρει ρούχα μόδας για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε δραστηριότητα. Η σειρά Smart περιλαμβάνει τα πιο κοσμοπολίτικα κομμάτια, με απλά ρούχα σε καθαρές γραμμές και στιβαρά χρώματα. Το casual look, που κυριαρχείται από φυσικές ίνες και ουδέτερα χρώματα, αποτελεί τη σειρά Cotton, ενώ η σειρά Denim –κλασική αναφορά για τη Stradivarius- περιλαμβάνει καινοτόμα υφάσματα denim και ιδιαίτερα σχέδια.

Για να γιορτάσει το νέο λανσάρισμα, η Stradivarius προσφέρει έκπτωση 20% στους συνδρομητές του newsletter Stradivarius Man, κατά το διάστημα 1-5 Φεβρουαρίου.

Δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη νέα σειρά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ