Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ12 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Summer Fundays στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Γιορτάζουμε το καλοκαίρι με extra 20% στις ήδη μειωμένες τιμές outlet μόνο για 2 ημέρες!

McArthurGlen

Tο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται την ωραιότερη εποχή του χρόνου με ένα διήμερο προσφορών και διασκέδασης για όλη την οικογένεια!

Το Σάββατο 15.6 και τη Δευτέρα 17.6, του Αγ. Πνεύματος, απέκτησε τα αγαπημένα σου designer brands με extra 20% στις ήδη μειωμένες τιμές και ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι γεμάτο στιλ και μόδα.

McArthurGlen

Τα καλά νέα, όμως, συνεχίζονται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Καινούργια, ετοιμοπαράδοτα μοντέλα ΜΙΝΙ μπορεί να γίνουν δικά σας με όφελος έως και 6.500€ από την «Σπανός Α.Ε.». Επισκέψου την πλατεία πάνω από το σιντριβάνι και ανακάλυψε τις μοναδικές ευκαιρίες που σε περιμένουν μόνο για τις 2 αυτές ημέρες.

Η διασκέδαση είναι πάντα παρούσα στον απόλυτο προορισμό για όλη την οικογένεια! Το Παιδικό Εργαστήρι φοράει τα καλοκαιρινά του και περιμένει τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο αλλά και τη Δευτέρα Αγ. Πνεύματος να φτιάξουν ζωγραφιές & χειροτεχνίες με κοχύλια και χρώματα, παρέα με την εξειδικευμένη ομάδα του Myplayce! Από τις 11πμ. έως τις 3μμ. η παιδική διασκέδαση έχει σημείο συνάντησης στον πρώτο όροφο!

Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς τη Δευτέρα του Αγ. Πνεύματος, οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών ζωντανεύουν μέσα από μοναδικές ζωγραφιές face painting, ενώ όλο το κέντρο θα πλημμυρίσει με πολύχρωμα μπαλόνια για όλους, γεμίζοντας το καλοκαίρι μας με χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΝΕΑ

Best of network