Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Το MadWalk by Vodafone επιστρέφει!

Αυτά είναι τα happy news της μέρας

Το MadWalk by Vodafone επιστρέφει!

Αυτά είναι τα happy news της μέρας

Οι εντυπώσεις όλων μας από την περσινή πρώτη διοργάνωση ήταν άκρως θετικές και η επιστροφή του MadWalk μάς ενθουσίασε. Θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, λοιπόν, ο Φεβρουάριος.

Το MadWalk by Vodafone – The Fashion Music Project, έρχεται για να μας εντυπωσιάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το Mad και η Vodafone διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, το 2o MadWalk by Vodafone – The Fashion Music Project, στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο.

Κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν για άλλη μια χρονιά μια βραδιά, με εκπλήξεις και ανατροπές, συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με fashion shows.

Φέτος, ακόμα ένα πρωτοποριακό MadWalk by Vodafone θα πραγματοποιηθεί για να δημιουργήσει νέα trends και να αποτελέσει το talk of the town γεγονός της Αθήνας. Οι καλλιτέχνες μαζί με τους σχεδιαστές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα κερδίσουν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, στο φετινό MadWalk by Vodafone – The Fashion Music Project.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 27/12


Τιμές εισιτηρίων:
20€ – 30€

Σημεία προπώλησης:

-Καταστήματα METROPOLIS (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη, Αθήνα & στο The Mall Athens),
-Σε όλα τα καταστήματα Vodafone της Αττικής και σε επιλεγμένα καταστήματα της επαρχίας (ενημερωθείτε για τα καταστήματα Vodafone που συμμετέχουν στην προπώληση στο www.ticketshop.gr.).
-Online στο www.ticketshop.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ