Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2011

Το νέο fanzine του οίκου Hermes

Κάνε κλικ και μπες στο παιχνίδι

Το νέο fanzine του οίκου Hermes
Κάνε κλικ και μπες στο παιχνίδι
Το αίσθημα της συλλογής του οίκου Hermes για το 2010 συγκεντρώθηκε στο fanzine J’aime mon carre. Ξεκίνησε με τέσσερις κοπέλες από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου και ένα θησαυρό από μεταξωτά φουλάρια, φέρνοντας μια νέα, φρέσκια άποψη γύρω από την νέα γενιά των φαν του οίκου. Το fanzine και η ιστοσελίδα περιέγραφαν τις εμπνευσμένες συναντήσεις και περιπέτειες τους σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, το parismonami.com φέρνει την επόμενη περιπέτεια…

Αυτό το Σεπτέμβριο του 2011, ο οίκος Hermes σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τι συνέβη όταν η Anna από το Λονδίνο, η Courtney από τη Νέα Υόρκη και η Kozue από το Τόκιο επανενωθούν με την Ella από το Παρίσι και τον κόσμο του Hermes. Μαζί, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το σύμπαν του parismonami.com. Κάνε κλικ και ακολούθησε τις περιπέτειες τους. Πάρε μέρος σε αυτό το διαδραστικό ταξίδι κυνηγώντας μοτίβα, τρέλες, την αγάπη και το στιλ!

Το parismonami.com είναι μια περιπέτεια που θα τρέχει σε απευθείας σύνδεση από το Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και το Φεβρουάριο του 2012 με τακτικές ενημερώσεις, βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ