Μόδα : ΜΟΔΑ ΝΕΑ16 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2016

Τι κάνει η Charlize Theron με την TOMS;

Η νέα συνεργασία του brand με την ηθοποιό

Τι κάνει η Charlize Theron με την TOMS;

Σε μια εορταστική χρονιά γεμάτη ειδικές συνεργασίες, η TOMS συνεχίζει σε δημιουργικό ρυθμό ενώνοντας δυνάμεις με τον οργανισμό «Charlize Theron Africa Outreach Project»(CTAOP), συνεισφέροντας στην ανάπτυξη προγραμμάτων εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων ανθρώπων ενάντια στη νόσο του HIV/AIDS.

Είναι η τρίτη φορά που το CTAOP συνεργάζεται με το brand για να δημιουργήσουν ένα capsule collection αφιερωμένο στην ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης. Η συλλογή, που μόλις κυκλοφόρησε, αποτελείται από ένα σακίδιο πλάτης και ένα minimal design του avalon slip-on με denim υφή από καμβά για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη. Οι τιμές κυμαίνονται από €36 έως €78.

Charlize Theron & Blake Mycoskie of TOMS Celebrate: Partnership Launch

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Charlize Theron ίδρυσε το CTAOP το 2007 σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους νέους της Αφρικής στη μάχη ενάντια στον ιό HIV/AIDS. Παρόλο που το γεωγραφικό πεδίο του ιδρύματος είναι η Yποσαχάρια Αφρική, η κύρια περιοχή όπου εστιάζει είναι η πατρίδα της Charlize, η Νότιος Αφρική.

Για κάθε προϊόν που αγοράζεται, η TOMS προσφέρει 5 δολάρια στο CTAOP για την υποστήριξη των προγραμμάτων που βοηθούν στην προστασία της νεολαίας της Αφρικής από το HIV/AIDS.

Όπως πάντα, με κάθε προϊόν που αγοράζετε, η TOMS βοηθάει ένα άτομο που έχει ανάγκη. One for One.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στις 19 Ιουλίου 2016.

CTAOP charlize theron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ