Μόδα : Street Style06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2019

5 σημαντικές γυναίκες της μόδας με ζηλευτό στυλ

Μας εμπνέουν από κάθε άποψη.

5 σημαντικές γυναίκες της μόδας με ζηλευτό στυλ

Ανάμεσα σε όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχουμε, το να σταθούμε μπροστά από τη ντουλάπα και να επιλέξουμε τι θα φορέσουμε, μερικές φορές, φαντάζει δύσκολη υπόθεση.

Από την άλλη, υπάρχουν γυναίκες με οικογένεια και πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες «τιμούν» ιδιαίτερα τις στυλιστικές επιλογές τους. Δώσε προσοχή γιατί αυτές οι 5 influencers είναι και μερικές από τις πιο σημαντικές γυναίκες της μόδας αυτή τη στιγμή και αξίζει να τις γνωρίζεις.

Η trendsetter: Eva Chen

View this post on Instagram

Instagram #ootd mirror gives me giraffe legs but I am here for it!

A post shared by Eva Chen (@evachen212) on

Πρώην editor-in-chief του περιοδικού Lucky και νυν director των fashion συνεργασιών του Instagram, η Chen δεν είναι άγνωστη στη street style σκηνή. Όπως φαντάζεσαι, μοιράζεται συχνά τα outfits της στο… Instagram με το hashtag #EvaChenPose.

Οπαδός της «στολής»: Sarah Sarris

View this post on Instagram

#PFW✔️ 📷@collagevintage2

A post shared by Sarah Harris (@sarahharris) on

Μην αφήσεις το φαινομενικά casual style της fashion features director της βρετανικής Vogue να σε παραπλανήσει – η Harris ξέρει τι κάνει. Για την ακρίβεια είναι οπαδός του κανόνα με τα τρία κομμάτια. Αυτό σημαίνει πως θα τη δεις, συχνά, να φορά ένα structured τζιν ή παντελόνι με μία απλή μπλούζα, τα οποία έπειτα συνδυάζει με ένα κομψό σακάκι, παλτό ή ξεχωριστό αξεσουάρ (δηλαδή, το τρίτο κομμάτι).

Οι καινοτόμες: Corianna και Brianna Dotson

Οι δίδυμες Corianna και Brianna Dotson είναι ιδρύτριες του eyewear brand Coco and Breezy και σίγουρα ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος. Γιατί; Οι στυλιστικές επιλογές τους είναι μοναδικές και χαρακτηρίζονται από εκλεκτικότητα και mix & match.

Η μοντέρνα γυναίκα: Jessie Randall

View this post on Instagram

Ok I’m moving here 💕

A post shared by Jessie Randall (@jessie_loeffler_randall) on

Η Jessie είναι σίγουρα η κινητή διαφήμιση του brand της, Loeffler Randall. Αν και επιλέγει κυρίως άνετα κομμάτια, οι σιλουέτες και τα μοτίβα είναι συναρπαστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ STREET STYLE

Best of network