Μόδα : Τάσεις07 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2019

To top που λατρεύουν οι Γαλλίδες και θα λατρέψεις κι εσύ

Το απόλυτο καλοκαιρινό top που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

To top που λατρεύουν οι Γαλλίδες και θα λατρέψεις κι εσύ

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μην το δείχνει πολύ, αλλά το καλοκαίρι και η ζέστη που αυτό συνεπάγεται θα επιστρέψουν σύντομα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Όσο κι αν λατρεύεις τα σορτς ή τα αέρινα φορέματα, υπάρχει ένα ακόμη κομμάτι που μπορείς να φορέσεις τις ζεστές μέρες – και θα το λατρέψεις!

Το είδαμε ήδη από πέρσυ να γίνεται όλο και πιο δημοφιλές και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: το top που δένει μπροστά αφήνοντας μεγάλο μέρος του δέρματος εκτεθειμένο είναι η νέα style-εμμονή κάθε κομψής Γαλλίδας.

To top που λατρεύουν οι Γαλλίδες και θα λατρέψεις κι εσύ

Ίσως οφείλεται στην τάση που έχουμε το καλοκαίρι να φοράμε όλο και πιο ανέμελα ρούχα ή απλά στο γεγονός ότι κολακεύει απίστευτα τα κορίτσια που έχουν μικρό στήθος, αλλά αν το δοκιμάσεις κι εσύ μια φορά μετά δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς. Πλέον μάλιστα βγαίνει σε τόσα πολλά χρώματα και σχέδια που δε γίνεται να μη βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Δες πώς το φόρεσαν τα αγαπημένα μας stylish κορίτσια και πάρε έμπνευση!

Louise Follain  (@louisefollain)Μπορείς να το φορέσεις και στην παραλία πάνω από το μαγιό σου για το απόλυτο girly beachy look.

Camille Charriere (@camillecharriere)Ένα satin cropped top και ένα τζιν είναι ο τέλειος συνδυασμός για κάθε στιγμή της ημέρας.

Marta Cyan (@lifeofboheme)Γιατί να μη το τολμήσεις σε συνδυασμό με ένα χρωματιστό παντελόνι;

Anne-Laure Mais (@adenorah)Η κόκκινη και πουά εκδοχή του είναι η αγαπημένη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΣΕΙΣ

Best of network