Μόδα : Τάσεις02 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

#GirlGangInMani | Η Calzedonia εξυμνεί ξανά τη γυναικεία φιλία με άφθονο χρώμα!

Γνώρισε και εσύ τη σειρά Indonesia που θα φορέσεις εσύ και όλη σου η κοριτσοπαρέα!

#GirlGangInMani | Η Calzedonia εξυμνεί ξανά τη γυναικεία φιλία με άφθονο χρώμα!

Αν οι κολλητές σου ήταν… μαγιό, τι χρώμα θα ήταν; Εσύ; Εσύ τι χρώμα θα ήσουν; Η Calzedonia δίνει την απάντηση μέσα από τη σειρά Indonesia και ένα μαγευτικό ταξίδι στη Μάνη με τη δική της Girl Gang

Πέντε fashion bloggers και influencers ταξιδεύουν στη Μάνη και εξυμνούν τη γυναικεία φιλία! Το ελληνικό καλοκαίρι με τον αυθεντικό χαρακτήρα της Μάνης, τα γαλαζοπράσινα νερά της παραλίας Αλύπα, τα γραφικά φωτογενή χαρακτηριστικά διαθέτει το Λιμένι, τον cool-pool μινιμαλισμό, τη θέα που σου κόβει την ανάσα και τη θερμή φιλοξενία του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, γίνονται το ιδανικό background για τη φωτογράφηση της Summer Digital Campaign του brand.

Το #GirlGangInMani είναι η Νικολέττα Ράλλη, η Βασσιλική Ρούσσου, η Μαρία Παπαγεωργίου, η Κλειώ Στασινού και η Rachel Owiti και φορούν τα 5 fashion μονοχρωματικά Indonesia Bikini: Juicy Fuchsia η Νικολέττα, Light Blue η Βασσιλική, Βlue Lagoon η Μαρία,, Savana Green η Kλειώ και Hawaiian Red η Rachel!

Τα χρώματα μετατράπηκαν σε δροσερά wellness smoothies από τα χέρια του chef του εστιατορίου Ανερούσα του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Γιώργου Χωραϊτη! 

Η φωτογράφηση της #GirlGang με beachwear trends έγινε στη μαγική παραλία Αλύπα, στο γραφικό Λιμένι και στην infinity pool με την εμβληματική θέα του ξενοδοχείου. Μέσα από το υπέροχο αποτέλεσμα λατρέψαμε και τα beachwear του καλοκαιριού, που θα φορέσουμε φυσικά και στην πόλη!

Εσύ, τελικά, ποιο χρώμα θα διαλέξεις;

Δες τα όλα από κοντά στα καταστήματα Calzedonia!

  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΣΕΙΣ

Best of network