Μόδα24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

O Fausto Puglisi είναι ο νέος “δημιουργικός σύμβουλος” του Roberto Cavalli

Η πρώτη του collection με το brand αναμένεται στις αρχές του 2021.

O Fausto Puglisi είναι ο νέος

Την ανάθεση του ρόλου του “δημιουργικού συμβούλου” στον ιταλό σχεδιαστή Fausto Puglisi ανακοίνωσε ο οίκος Roberto Cavalli . Και μπορεί να μη είναι “καλλιτεχνικός διευθυντής”, ωστόσο θα έχει την επίβλεψη “για όλες τις σχεδιαστικές λειτουργίες”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

“Είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που θα συνεχίσω τη κληρονομιά αυτού του εξαιρετικού brand και κυρίως που θα συνεχίσω να υποστηρίζω την εικόνα του Roberto Cavalli για την πολυτέλεια και τη φινέτσα”, δήλωσε ο Puglisi. Ο Ennio Fontana,  γενικός διευθυντής της εταιρείας, είπε για την ανάθεση: “Ο Puglisi είναι ένα σχεδιαστής που μπορεί να καταλάβει και να ερμηνεύσει την κληρονομία και την ουσία του Roberto Cavalli”.

View this post on Instagram

“I’m honored and proud to carry on the legacy of the house of Cavalli, and, above all, to continue to support Roberto Cavalli's image of glamour and refinement. I want to develop my idea of inclusion, beauty and amplify the dialogue between cultures, diversity, and multiplied aesthetics. This is a unique opportunity to write a new chapter in Cavalli's history, continuing to celebrate the legacy of Italian craftsmanship and excellence!" #FaustoPuglisi #RobertoCavalli @voguemagazine @faustopuglisi

A post shared by Roberto Cavalli Official (@roberto_cavalli) on

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ