Μόδα08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

Ο Glenn Martens είναι ο νέος creative director της Diesel

Στο νέο του ρόλο, θα εξετάσει το στυλ, την επικοινωνία, τον εσωτερικό σχεδιασμό και γενικότερα την εικόνα του brand

Ο Glenn Martens είναι ο νέος creative director της Diesel

Γεννημένος το 1983, ο Βέλγος Glenn Martens ξεκίνησε την καριέρα τους ως σχεδιαστής στον οίκο Jean Paul Gaultier. Από το 2013 είναι ο Creative Director της παριζιάνικης μάρκας Y / Project. Το 2017 ο Glenn κέρδισε το βραβείο ANDAM (εκ των οποίων το OTB είναι ένας από τους ιστορικούς υποστηρικτές), ενώ το 2018 ήταν ένας από τους guest designers των capsule συλλογών Diesel Red Tag.

O Renzo Rosso, Πρόεδρος του OTB δήλωσε: «Από τότε που γνώρισα τον Glenn το 2017, είδα την εμπειρία του και το ταλέντο του να μεγαλώνουν. Δουλεύοντας μαζί του για τη Diesel Red Tag, εξετάζοντας μαζί τα αρχεία και την κληρονομιά της εταιρείας μας, βλέποντάς τον να αλληλεπιδρά με τη μάρκα, ήρθαμε πιο κοντά και χαίρομαι που τον βλέπω τώρα να παίρνει το τιμόνι της Diesel, όπου θα παντρέψει το σχεδιασμό του με τις αξίες αυτής της μοναδικής μάρκας».

«Είναι εξαιρετικά τιμητικό  και είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στην οικογένεια  της Diesel. Συνώνυμη με τη ριζοσπαστικότητα, την ειλικρίνεια και την αισιοδοξία, η Diesel βοήθησε στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε το μέλλον. Η μοναδική της φωνή την έκανε αναμφισβήτητα icon . Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω την ανάγκη να γιορτάσω αυτές τις ιδρυτικές αξίες, να χτίσω γέφυρες μέσα από ένα μήνυμα ελπίδας», ανέφερε από τη μεριά του ο Glenn Martens.

Ο Glenn Martens είναι ο νέος creative director της Diesel

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ