Μόδα : Πώς Να Το Φορέσεις13 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2016

Πώς θα φαίνεσαι πιο αδύνατη μέσα στο μαγιό σου χωρίς δίαιτα!

Τα κορυφαία tips που δεν ήξερες και δεν έχουν σχέση με γυμναστική

Πώς θα φαίνεσαι πιο αδύνατη μέσα στο μαγιό σου χωρίς δίαιτα!

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει επίσημα πλέον κι εσύ μάλλον αναρωτιέσαι τι μαγιό να επιλέξεις και ποια δίαιτα να ακολουθήσεις για να χάσεις τα τελευταία κιλά…

Χαλάρωσε!

Από το μοτίβο που «αδυνατίζει» μέχρι το μικρό μυστικό για να μην είσαι φουσκωμένη, το παρακάτω gallery θα σου χαρίσει μερικά έξυπνα tips για να αναδείξεις την καλύτερη εκδοχή σου στην παραλία. Και το καλύτερο; Καμία δίαιτα, κανένα spinning session!

Φωτογραφίες: Pinterest

Η κακή στάση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι πιο παχιά, γι'αυτό κράτησε το κεφάλι ψηλά και τους ώμους πίσω και θα φαίνεσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη. 

Το self-tanning είναι μία καλή εναλλακτική μέχρι να μαυρίσεις από τον ήλιο. Τα μαυρισμένα, ενυδατωμένα πόδια θα φαίνονται σαφώς πιο αδύνατα. Πέτυχε το τέλειο μαύρισμα στο σπίτι σου!

Όσο πιο μεγάλο το print του μαγιό τόσο πιο μεγάλη θα φαίνεσαι. Άρα τώρα ξέρεις: επίλεξε μικροσκοπικά μοτίβα!

Τα σκούρα μαγιό πάντα κολακεύουν περισσότερο!

Μία απλή αλογοουρά θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! 

Μία εβδομάδα πριν βγεις στην παραλία μείωσε την πρόσληψη αλατιού. Το αλάτι προκαλεί φούσκωμα και κατακράτηση υγρών. Δηλαδή, ό,τι δεν θέλεις!

Επίλεξε ένα κομψό cover-up για την παραλία και όχι ένα τυχαίο φαρδύ t-shirt που θα σου δώσει όγκο, χωρίς λόγο. 

Tα μαγιό που δένουν στον λαιμό είναι πάντα πιο κολακευτικά γιατί αναδεικνύουν σωστά τους ώμους, το στήθος και την πλάτη σου ενώ παράλληλα ανασηκώνουν το μπούστο σου. Δες τα 50 ωραιότερα μαγιό για κάθε σωματότυπο εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ