Μόδα12 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2018

Πρέπει να δεις το fashion comeback της Paris Hilton

Το απόλυτο fashion icon των 2000s έκανε μία κίνηση που δεν περιμέναμε.

Πρέπει να δεις το fashion comeback της Paris Hilton

Η Paris Hilton ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο 2000s icon. Είναι αυτή που φόρεσε όλα τα trends και τα έκανε major, είναι ο άνθρωπος που έκανε λίγο πιο συναρπαστικά τα 2000s και που του οφείλουμε μερικές από τις πιο sparkling τάσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια να κυριαρχούν στις πασαρέλες και στο street style.

Αν και είχε χαθεί κάπως από το προσκήνιο, εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι με έναν τρόπο προετοίμαζε το κοινό της για αυτή την επιστροφή και έτσι το Boohoo.com, το γνωστό, βρετανικό e-shop, στο οποίο μπορείς να βρεις πολλά ρούχα και αξεσουάρ, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται μαζί της για μια συλλογή που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου. Αν αναρωτιέσαι τι θα περιλαμβάνει αυτή η συλλογή δεν έχεις παρά να ψάξεις μερικές φωτογραφίες της Paris Hilton από την εποχή της δόξας της και να δεις ποια ήταν τα αγαπημένα της fashion items.

Paris Hilton

Ολόκληρη η συλλογή σχεδιάστηκε από την ίδια, σε συνεργασία φυσικά με την ομάδα του Boohoo και είναι εμπνευσμένη από τις fashion εμμονές της καθώς και από την καθημερινή της ζωή στο Beverly Hills. Άρα αυτό που πρέπει να περιμένεις να δεις είναι πολλή λάμψη, πολύ glitter, sexiness και σίγουρα πολύ ροζ. Μάλιστα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό κανένα κομμάτι από τα 70 που θα περιλαμβάνει η συλλογή δε θα ξεπερνάει το κόστος των 100 ευρώ. Μάλιστα στο Los Angeles θα διοργανωθεί και ένα μεγάλο πάρτι για το λανσάρισμα της εν λόγω συλλογής όπου υποθέτουμε ότι θα δώσει το παρών και η Paris με κάποιο σύνολο-υπερπαραγωγή.

Πρέπει να δεις το fashion comeback της Paris Hilton

Ας θυμηθούμε λίγο όλοι μαζί το video που δημιουργήθηκε από το W πριν από ένα χρόνο, στο οποίο η Paris Hilton εξηγούσε αναλυτικά τι αγαπάει από τα 2000s.

Αν λοιπόν το στιλ της Paris είναι και το δικό σου guilty pleasure, δεν έχεις παρά να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα γιατί ίσως καταφέρεις να προσθέσεις κάποιο από τα αγαπημένα της στη ντουλάπα σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ