Μόδα26 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Sarah Jessica Parker | 40 εμφανίσεις της που αποδεικνύουν ότι είναι μία Red Carpet Queen

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια παπουτσιών είναι μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που δεν κάνουν σχεδόν καθόλου στιλιστικά ατοπήματα

Τι συνέβη με την εμφάνιση της Sarah Jessica Parker και την ακούσια ομοιότητά με την Princess Leia;

H Sarah Jessica Parker είναι μία από αυτές τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που σχεδόν δεν κάνουν στιλιστικά λάθη. Ακόμα και αυτοί που δεν αναγνωρίζουν την υπεροχή της και την αισθητική της, παραδέχονται ότι σίγουρα δεν είναι μία κακοντυμένη γυναίκα και αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Το μυστικό της ίσως βρίσκεται στο ότι δεν προσπαθεί ιδιαίτερα. Ακόμα και όταν επιλέγει ένα υπερβολικά grande ball gown, όπως το πρόσφατο φούξια του Zac Posen, το κάνει με ένα τρόπο τόσο φυσικό, που δεν φαίνεται να πέρασε ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη προκειμένου να πετύχει το τέλειο look.

Οι Alexander McQueen και Oscar de la Renta ήταν αγαπημένοι της φίλοι και την έντυσαν πολλές φορές στο παρελθόν, ο Manolo Blahnik έδωσε το όνομά της σε ένα σχέδιό του και πολλοί είναι οι δημιουργοί που θα ήθελαν διακαώς να τη δουν να φοράει κάτι δικό τους. Η Sarah Jessica δεν τους απογοητεύει και παρόλο που δείχνει να λατρεύει τους παραδοσιακά μεγάλους και διάσημους οίκους, πολύ συχνά επιλέγει και μικρότερα labels για τις εμφανίσεις της.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network