Μόδα26 ΜΑΪΟΥ, 2015

attrattivo.gr

O διαδικτυακός προορισμός για τις γυναίκες που αγαπούν τις τάσεις της μόδας αλλά και τις εναλλακτικές γραμμές

attrattivo.gr

Η Miss Bloom συνεργάζεται με την attrattivo και το online shop της, έναν διαδικτυακό προορισμό για τις γυναίκες που αγαπούν τις τάσεις της μόδας αλλά και τις εναλλακτικές γραμμές.

Κάθε fashionista που επιθυμεί ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό, ιδιαίτερο και 100% νεανικό “ορκίζεται” στο αγαπημένο ελληνικό brand attrattivo. Γι’αυτό και το attrattivo.gr έχει κατακτήσει μια θέση στους αγαπημένους προορισμούς shopping των Miss Bloomers αφού εκεί μπορείς να δεις από κοντά τις νέες συλλογές ρούχων attrattivo, που αντανακλούν την ελευθερία της έκφρασης και την ωραιότερη «εναλλακτική λύση» για τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας.

Με το boho και το 1970s στυλ να βρίσκεται αυτή τη σεζόν στην κορυφή των τάσεων, οι νέες συλλογές attrattivo παίρνουν πλέον θέση και στην κορυφή της wishlist μας. Κι αυτό γιατί το αγαπημένο μας brand απευθύνεται σε boho κορίτσια και γυναίκες, που θέλουν να ξεχωρίζουν μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές, συνδυάζοντας παράλληλα άνεση, θηλυκότητα, στυλ, κομψότητα αλλά και ποιότητα.

Οι fashion editors του MissBloom επέλεξαν τα αγαπημένα τους items από την τελευταία συλλογή attrattivo:

attrattivo 1
attrattivo 2
attrattivo 3
attrattivo 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network