Follow us

Super Διαγωνισμός | Διεκδίκησε resort κομμάτια από τη συλλογή Elena Makri Mykonos (Αποτελέσματα)

Θα είσαι μία από τις τυχέρες;

Έλενα Μακρή

*Ο διαγωνισμός έληξε.

Aφού οι θερμοκρασίες όλο ανεβαίνουν και οι διακοπές πλησιάζουν επικίνδυνα εμείς έχουμε φροντίσει για να είσαι στιλάτη στις εξορμήσεις σου. Το καλοκαίρι δεν χρειάζεται πολλά πολλά για το ιδανικό σύνολο αφού η ζέστη σε θέλει να νιώθεις άνετη όπου και να βρίσκεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό από αέρινα φορέματα και καφτάνια που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου αρχαιοελληνικά σανδάλια για μια απογευματινή βόλτα ή να το φορέσεις με το αγαπημένο σου μαγιό.

Για να γιορτασουμε το καλοκαίρι κανουμε δωρο αυτα τα υπεροχα resort κομματια απο τη συλλογη της Elena Makri Mykonos.

Θα είσαι μία απο τις τυχερες;

Η Έλενα Μακρή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε σχεδιασμό και μόδα. Έχει συμμετάσχει στη βιομηχανία της μόδας τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 εργάστηκε ως σχεδιαστρια δίπλα σε Έλληνες σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλά περιοδικά και υπήρξε Editor in Chief της VOGUE Hellas για πολλά χρόνια. Αν και εκδότρια πλέον στα έντυπα Elle, Hello, Hello Mykonos, Hello Fashion, και άλλες εκδόσεις του Hello, η αγάπη της για τη μόδα την οδήγησε παράλληλα στη δημιουργία και στο σχεδιασμό του brand Εlena Makri Mykonos, μιας σειράς ενδυμάτων εμπνευσμένων από την κλασική ελληνική αισθητική.

Δες την παραπανω gallery με τα resort κομματια της συλλογης και δηλωσε συμμετοχη στο διαγωνισμο για να κερδίσεις ενα απο τα μοναδικα κομματια.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 09/07/2019 έως τις 15/07/2019.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 16/07/2019 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι νικητριες του διαγωνισμου είναι :

  • Penny Baliousis
  • Άννα Οικονόμου
  • Σοφία Μαυροπούλου
  • Νίκη Μητά,
  • Eλένη Χαβελέ

Συγχαρητήρια!

Αntikleia Καφτάνι - Το ωκεάνιο μωσαϊκό εκτύπωσης ψαριών αντλεί έμπνευση από αρχαία μοτίβα και ψηφιδωτά που βρέθηκαν στο ιερό νησί της Δήλου. 100% Silk (One size)

Αreti Καφτάνι - (One size)

Cemeli Κιμονό - 100% Silk (One size)

Delos Καφτάνι - Ο θεός Διόνυσος εμφανίζεται καθισμένος στην ράχη μίας τίγρης η οποία στο λαιμό της έχει στεφάνι με κληματίδες και σταφύλια. (One size)

Polymnia Blouse - (Medium)