Follow us

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go!

Ενθουσιαζόμαστε με τα σχέδια του νέου brand, σου συστήνουμε τις σχεδιάστριες Ντέπη Μουρνάζου και Αλεξάνδρα Αναγνώστου και σου χαρίζουμε 3 εντυπωσιακά μαγιό!

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go!


Ενθουσιαζόμαστε με τα σχέδια του νέου brand, σου συστήνουμε τιςσχεδιάστριες Ντέπη Μπουρνάζου και Αλεξάνδρα Αναγνώστου και σου χαρίζουμε 3εντυπωσιακά μαγιόΤη Ντέπη Μπουρνάζου τη γνωρίσαμε μέσα από τις συλλογές υποδημάτων και αξεσουάρ με το brand name "de.bour", πριν από τρία χρόνια. Τα εντυπωσιακά της σχέδια τόσο στα ψηλοτάκουνα και τις πλατφόρμες αλλά και στα φλατ μας τράβηξαν το βλέμμα από την πρώτη στιγμή.

Φέτος το καλοκαίρι, μαζί με τη φίλη της, Αλεξάνδρα Αναγνώστου, αποφάσισαν να ενώσουν φαντασία, όρεξη και τις σχεδιαστικές τους ικανότητες και να δημιουργήσουν την πρώτη τους σειρά γυναικείου beachwear. Το όνομα αυτής.... Sun.Set.Go!

Μιλάμε μαζί τους για αυτό το σχεδιαστικό εγχείρημα, για τις δυσκολίες που συνάντησαν και μας δίνουν tips για τη σωστή επιλογή μαγιό! Plus: Super διαγωνισμός!

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go!

Πως σας ήρθε η ιδέα να ξεκινήσετε τη σειρά μαγιό "SUN.SET.GO!" ;

Μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας και κατά καιρούς συζητούσαμε για το ενδεχόμενο συνεργασίας μας με κάποιο τρόπο, κυρίως σχετικό με τη μόδα, λόγω και των αντίστοιχων ενδιαφερόντων μας. Αλλωστε ανέκαθεν είχαμε κοινές ιδέες και κοινή αισθητική, οπότε γιατί να μην τα "παντρεύαμε" και σε επαγγελματικό επίπεδο; Φέτος, λοιπόν, ήταν η κατάλληλη στιγμή και έτσι γεννήθηκαν τα Sun.Set.Go.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 2

Ποιες δυσκολίες συνάντησες ξεκινώντας το εγχείρημα για ένα δικό σας brand;

Δυσκολίες συναντάς σε κάθε νέο εγχείρημα, ως γνωστόν. Στη δική μας περίπτωση, αφορούσαν στη -αναμενόμενη για την εποχή- καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης από προμηθευτές και συνεργεία φασόν. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω κρίσης όλοι οι επαγγελματίες, σε κάθε κλάδο, είναι λογικό να είναι δύσπιστοι και λιγότερο πρόθυμοι με οποιαδήποτε νέα προσπάθεια. Φυσικά, το σκηνικό "καθάρισε" μετα τις πρώτες μας παραγγελίες!

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 3

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 4

Ποια είναι τα βασικά υλικά που χρησιμοποιείτε για τα "SUN.SET.GO!" ;

Στα μαγιό μας χρησιμοποιήσαμε lycra σε ποικιλία χρωμάτων και prints, καθώς και ελαστικό τούλι για το εφφέ της διαφάνειας σε κάποια σχέδια, ελαστικούς ιμάντες και μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 5

Από που αντελείτε έμπνευση για τα σχέδιά σας;

Μας εμπνέουν οι καλοκαιρινές μας αναμνήσεις και η ανέμελη αίσθηση που έχουμε μετά την παραλία, που σε κάνει να θες να μείνεις με το μαγιό όλη μέρα! Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης άλλωστε.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 6

Με ποιες 3 λέξεις θα περιγράφατε τη συλλογή σας;
Με αυτές που αποτελούν και το όνομά της φυσικά: ήλιος_έτοιμες_πάμε!

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 7

Πόσο σας έχουν βοηθήσει τα Social Media για να ενισχύσετε την επικοινωνία του brand σας;

Έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο για τη διάδοση του brand μας. Πράγμα απολύτως φυσιολογικό. στην εποχή του browsing, του post, του hashtag και του like! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που επιλέξαμε για την καμπάνια μας τη Νεφέλη Γεωργαλά, το ένα ήμισυ του twinfashionblog.com

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 8

Επιλέγoντας, λοιπόν, μια blogger για την πρώτη σας καμπάνια, τι έχετε να πείτε σχετικά με τις Ελληνίδες fashion bloggers;

Το blogging έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Στο εξωτερικό ήταν διαδεδομένο νωρίτερα. Το ζήτημα είναι να ξέρει κανείς τι θέλει να παρουσιάσει στο blog του. Θέλει να αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια, ή να παρουσιάσει την άποψή του και ο,τιδήποτε φρέσκο ανακαλύπτει και θέλει να το μοιραστεί με του followers του; Στην Ελλάδα του '13, έχουμε και τα δύο είδη bloggers. Εμείς προτιμούμε να ακολουθούμε το δεύτερο, που κατα τη γνώμη μας είναι και πιο δημιουργικό.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 9


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε σούπερ μαγιό Sun.Set.go! Κάνε κλικ στη σελίδα ii

Πως ήταν η συνεργασία σας με τη Νεφέλη Γεωργαλά του TWINFASHION;
Η συνεργασία ήταν άψογη με τη Νεφέλη! Απεδείχθη πιο επαγγελματίας και από επαγγελματία στη φωτογράφιση της καμπάνιας μας, γεγονός που υπογράμμισε και ο έμπειρος φωτογράφος μας, Γιώργος Καπλανίδης.
Ενώ πολλοί θεωρουν το fashion blogging ως ένα χόμπυ, έναν ευχάριστο τρόπο να περνά κανείς την ώρα του, η Νεφέλη μας το διέψευσε περίτρανα. Το πάθος και η αγάπη της για τη μόδα μεταφράζεται σε δεκάδες post και μεταδίδεται στους χιλιάδες followers της 24/7. Μαζί με την αδελφή της, Ναταλία, έχουν καταφέρει με οδηγό το απαράμιλλό τους στιλ, να δημιουργούν τάσεις με ένα τους post!

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 10

Ποιος είναι ο τύπος γυναίκας που έχετε στο μυαλό σας όταν σχεδιάζετε μαγιό;

Η συλλογή Sun.Set.Go! απευθύνεται σε μία ευρεία γκάμα γυναικών είναι η αλήθεια.
Σχεδιάζοντας τα μαγιό καταλήξαμε σε τρεις στιλιστικές κατηγορίες: girly, sexy, sporty chic. Συνεπώς, μάλλον είχαμε περισσότερες από μια γυναίκα στο μυαλό μας όταν σχεδιάζαμε.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 11

Τι θα πρέπει να προσέξει η Ελληνίδα επιλέγοντας το σωστό μαγιό για το σώμα της;

Η καλύτερη συμβουλή που θα δίναμε είναι να προσέχουν να τονίζουν το δυνατό τους σημείο και όχι να αναλώνονται στο πώς θα καλύψουν τις ατέλειές τους.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 12

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο κοινό λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες στην αγορά του μαγιό τους;

Δύο έιναι τα λάθη:
1) επιλέγουν να πάνε για ψώνια με φίλες τους και όχι με αρσενική παρέα (οι άντρες, ειδικά στα μαγιό έχουν το πιο αλάνθαστο κριτήριο και την πιο ειλικρινή γνώμη)
2) διαλέγουν κάποιο σχέδιο επειδή το είδαν να το φοράει κάποια άλλη, αδιαφορώντας για το αν τους ταιριάζει πραγματικά.

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 13

Τι σας ενοχλεί αισθητικά στο beach style των Ελληνίδων;

Τα υπερβολικά αποκαλυπτικά μαγιό και το ανεξέλεγκτο mix & match της τελευταίας διετίας.


Η κεντρική διάθεση των μαγιό SUN.SET.GO! γίνεται από το κατάστημα τους, de.bour, στο Κολωνάκι (Γριβαίων 4 (πεζόδρομος), Κολωνάκι). Επιπλέον διατίθενται σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεσή τους θα βρείτε και στις επίσημες σελίδες τους στο Facebook: sunsetgo και de.bour
www.facebook.com/sunsetgoswimwear
www.facebook.com/debour.accessories


Κάνε κλικ πάνω στο μαγιό που θες να αποκτήσεις, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 14

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 15

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: Κέρδισε μαγιό Sun.Set.Go! - εικόνα 16

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ