Μόδα : Τι Φοράνε οι Stars29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Kate Middleton | Αυτή τη λεπτομέρεια στα αξεσουάρ της δεν την είχες παρατηρήσει

Η Δούκισσα του Cambridge έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα αξεσουάρ που επιλέγει

Kate Middleton

Όταν μια royal κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση προσέχει την κάθε λεπτομέρεια στο look της. Όμως αυτή την λεπτομέρεια στα αξεσουάρ της Kate Middleton δεν την είχαμε παρατηρήσει παλαιότερα.

Η Δούκισσα του Cambridge θεωρείται από πολλούς πως είναι ένα style icon και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση. Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια το στυλ της είναι πολύ καλύτερο, μιας και προετοιμάζεται για όταν γίνει Βασιλιάς ο πρίγκιπας William και εκείνη Βασίλισσα.

Δες επίσης: Γιατί ο πρίγκιπας William δεν φοράει τη βέρα του;

Η Kate επιθυμεί να μην φοράει πολλά αξεσουάρ, όμως όσα επιλέγει είναι αρκετά προσεγμένα. Τα περισσότερα ανήκουν στην προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ και τα δανείζεται η ίδια.

Όμως ποιο αξεσουάρ δεν αποχωρίζεται ποτέ η Kate Middleton;

Από τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William, η Kate δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ το δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο άνηκε στην πριγκίπισσα Diana. Μετά και από τον γάμο τους το 2011, φοράει και την χρυσή βέρα στο αριστερό χέρι της.

Kate Middleton | Αυτή τη λεπτομέρεια στα αξεσουάρ της δεν την είχες παρατηρήσει

Όμως η Δούκισσα φοράει και τρίτο δαχτυλίδι. Επρόκειτο για ένα ασημένιο λεπτό δαχτυλίδι. Το εν λόγω είναι δώρο του συζύγου της για την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, πρίγκιπα George, το 2013.

Πρίγκιπας William | Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου στην Kate Middleton

Kate Middleton

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ STARS

Best of network