Μόδα : Τι Φοράνε οι Stars01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Kate Middleton | Η νέα εμφάνιση της θύμισε την Πριγκίπισσα Diana

Φαίνεται πως η Πριγκίπισσα είναι πηγή έμπνευσης της Δούκισσας

Kate Middleton

Τόσο η Meghan Markle, όσο και η Kate Middleton έχουν αποδείξει πολλές φορές πως η Πριγκίπισσα Diana είναι η πηγή έμπνευση τους για τις στιλιστικές επιλογές που κάνουν.

Διάβασε επίσης: Πέντε φορές που η Kate Middleton και η Meghan Markle έχουν τιμήσει την Πριγκίπισσα Diana με το στυλ τους!

Αυτό φάνηκε και από την πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton, όταν η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με total black και γκρι blazer από πάνω.

View this post on Instagram

#New The Duke and Duchess of Cambridge visited Coach Core in Essex. They met new apprentices, hear from graduates, and learn how the scheme in Essex is engaging a diverse local community with sport (30th October)💐 #britishroyals #britishroyalfamily #duchessofcambridge #dukeofcambridge #katemiddleton #princewilliam #williamandkate #royalcouple #royalfamily #instaroyals #royalnews

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

Τότε οι royal fans βρήκαν πως το ίδιο outfit είχε κάνει και η Πριγκίπισσα Diana, αλλά και πριν μερικές μέρες η Meghan Markle.

Η Πριγκίπισσα Diana είχε φορέσει ένα παρόμοιο jacket σε μια επίσημη εμφάνιση της τον Νοέμβριο του 1984. Ωστόσο εκείνης ήταν ένα παλτό μέχρι το γόνατο, το οποίο έδειχνε να λατρεύει καθώς το είχε φορέσει σε αρκετές εμφανίσεις της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ STARS