Μόδα : Τι Φοράνε οι Stars22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

H J.Lo με το φόρεμα Versace και άλλες 8 φορές που οι stars φόρεσαν ξανά signature outfits τους

Τα αγαπημένα μας throwback!

H J.Lo με το φόρεμα Versace και άλλες 8 φορές που οι stars φόρεσαν ξανά signature outfits τους

Ποιος είπε πως τα iconic outfits πρέπει να φοριούνται μόνο μία φορά; Eδώ ακόμη και οι Πριγκίπισσες επιλέγουν να φορέσουν ξανά και ξανά τα ίδια outfits! Oι αγαπημένες μας celebrities θυμούνται τις καλύτερες στιγμές τους, αναδημιουργούν και φορούν ξανά, κομμάτια και outfits που της χαρακτήρισαν και έμειναν στην ιστορία! Μπορείς να ξεχάσεις την τούλινη φούστα από τους τίτλους αρχής της σειράς Sex and The City; Ακόμη θυμόμαστε πως νιώσαμε την στιγμή που η αγαπημένη μας Carrie μετά από χρόνια την φόρεσε ξανά στην ταινία! Η Kim Kardashian αποδεικνύει πως έχει χιούμορ φορώντας στο Halloween μία από τις πιο iconic δημιουργίες που φόρεσε και είχε γίνει viral.

Θυμόμαστε όλες τις φορές που αγαπημένες μας celebrities ξαναφόρεσαν τα πιο signature outfits τους

<p>Η Jennifer Lopez κλείνει το show του οίκου Versace με το jungle dress που φόρεσε στα βραβεία Grammy το 2000Η Jennifer Lopez έκλεισε το show του οίκου Versace με το jungle dress που φόρεσε στα βραβεία Grammy το 2000

<p>Η Reese Witherspoon φοράει το outfit που ξεχώρισε στο Legally Blonde το 2003Η Reese Witherspoon φόρεσε το outfit που ξεχώρισε στην ταινία «Legally Blonde» το 2003.

<p>H Elizabeth Hurley φόρεσε ξανά το πιο iconic Versace φόρεμα που φόρεσε το 1992 στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία».H Elizabeth Hurley φόρεσε ξανά το πιο iconic Versace φόρεμα που φόρεσε το 1992 στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία».

<p> To 2015 η Κim Kardashian φόρεσε την δημιουργία του Riccardo Tisci που είχε γίνει viral το 2013 στο Met GalaTo 2015 η Κim Kardashian φόρεσε την δημιουργία του Riccardo Tisci, που είχε γίνει viral το 2013 στο Met Gala

<p>H Rita Moreno φοράει το 2018 στα Oscars ένα φόρεμα που είχε επιλέξει το 1962H Rita Moreno το 2018 στα Oscars φόρεσε δημιουργία που είχε βάλει ξανά το 1962.

<p> H Sarah Jessica Parker φοράει στην ταινία Sex and The City, το signature σύνολο από τους τίτλους αρχής της σειράς Sex and The CityH Sarah Jessica Parker πολλά χρόνια μετά, φόρεσε στην ταινία «Sex and The City», το signature σύνολο από τους τίτλους αρχής της σειράς.

<p> To 2016 η Reese Witherspoon γιόρτασε τα 15 χρόνια από την ταινία «Legally Blonde» φορώντας την rabbit στολή της Elle WoodsTo 2016 η Reese Witherspoon γιόρτασε 15 χρόνια από την ταινία «Legally Blonde», φορώντας την rabbit στολή της Elle Woods.

<p> H Alicia Silverstone εμφανίστηκε σε εκπομπή το 2017 φορώντας το καρό ταγέρ της Cher Horowitz από το «Clueless»H Alicia Silverstone εμφανίστηκε σε εκπομπή το 2017. φορώντας το κίτρινο καρό ταγέρ της Cher Horowitz από το «Clueless».

<p>Η Victoria Beckham φωτογραφίζεται για την Βρετανική Vogue φορώντας το signature Little Black Dress που φορούσε όσο ήταν στις Spice GirlsΗ Victoria Beckham φωτογραφήθηκε για τη Βρετανική Vogue φορώντας το signature Little Black Dress που φορούσε όσο ήταν στις Spice Girls.

H J.Lο έκλεισε το show Versace ξαναφορώντας το iconic jungle φόρεμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ