Μόδα01 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2020

Το νέο μοντέλο της TUDOR θα γοητεύσει τους λάτρεις των vintage compact ρολογιών

Πιστή στην παράδοση των μπλε σπορ ρολογιών της, παρουσιάζει τη νέα έκδοση “Navy Blue” του εμβληματικού καταδυτικού μοντέλου της Black Bay Fifty-Eight.

Το νέο μοντέλο της TUDOR θα γοητεύσει τους λάτρεις των vintage compact ρολογιών

To όνομα του νέου μοντέλου Black Bay Fifty-Eight “Navy Blue” προέρχεται από την χρονολογία 1958, τότε που η TUDOR παρουσίασε το πρώτο καταδυτικό της μοντέλο απόλυτα στεγανό στα 200 μέτρα, γνωστό ως, “Big Crown”, καθώς επίσης και από τη χαρακτηριστική μπλε απόχρωση, που έχει μείνει στην ιστορία ως “Tudor Blue”. Τα πρώτα ρολόγια Tudor με το χαρακτηριστικό μπλε στο καντράν και τη στεφάνη, υιοθετήθηκαν το 1970 από το Γαλλικό Ναυτικό και αποτέλεσαν βασικό στοιχείο του καταδυτικού εξοπλισμού τους.

Σήμερα η Tudor, διατηρώντας την ιστορική παράδοση, παρουσιάζει το νέο μοντέλο που θα γοητεύσει τους λάτρεις των vintage compact ρολογιών, με κύρια χαρακτηριστικά: – Κάσα από ατσάλι 39mm και βιδωτή κορώνα, αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος ΜΤ5402 που προσφέρει αυτονομία 70 ωρών, απόλυτη στεγανότητα μέχρι 200 μέτρα βάθος, περιστρεφόμενη στεφάνη από ατσάλι 316 L με δίσκο μπλε χρώματος από αλουμίνιο με διαβαθμίσεις 60 λεπτών και μπλε καντράν, ωροδείκτες ‘Snowflake’ – σήμα “κατατεθέν” των καταδυτικών ρολογιών Tudor, από το 1969, ύψιστη πιστοποίηση Ελβετικού Χρονομέτρου COSC και νέα, 5ετη εγγύηση της Tudor.

Το νέο μοντέλο Black Bay Fifty-Eight Navy Blue διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: με μπρασελέ από ατσάλι, με λουράκι από μπλε “soft touch” ύφασμα και κλείδωμα ασφαλείας, με μπλε δερμάτινο λουράκι.

Στην Ελλάδα, τα ρολόγια TUDOR διατίθενται από τη ROLEX HELLAS ΑΕ μέσω δικτύου εξουσιοδοτημένων διανομέων. www.tudorwatch.com

Πηγή | Harpersbazaar.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ