Μόδα13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Το River West σε βάζει στο κατάλληλο mood για τις εκπτώσεις

Love Sales Love Choices!

Το River West σε βάζει στο κατάλληλο mood για τις εκπτώσεις

Το 2020 στο River West σε βρίσκει #inthemood for #SALES και οι εκπτώσεις γίνονται μία εμπειρία μόδας και ομορφιάς! Μήπως είναι η ώρα να αποκτήσεις εκείνο το key item που θα απογειώσει το look σου; Ξεκίνησε το 2020 με αθλητικά resolution και βρες το ιδανικό sporty outfit.  Όποια και αν είναι η ανάγκη, το #mood στις εκπτώσεις είναι RIVER WEST αφού εκεί μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Save The Date

Το River West σε βάζει στο κατάλληλο mood για τις εκπτώσεις

Από τις 13 Ιανουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου, θα βρεις εκπτώσεις έως 70% στα αγαπημένα σου brands και θα ζήσεις την RIVER WEST εμπειρία! Το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιανουαρίου, 12.00 – 20.00, σε περιμένει και ένα beauty experience έκπληξη! (Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά) .

Αν φωτογραφηθείς στο pop up Mirror Booth το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιανουαρίου, θα μπεις στην κλήρωση για τα φανταστικά Pupa δώρα που θα χαρίζουν καθημερινά και ON THE SPOT, κάθε μία ώρα τα Galerie de Beaute! Ταυτόχρονα στο Beauty Stage της αγαπημένης Pupa μπορείς να ανανεωθείς με ένα speedy make up touch up για την φωτογράφιση σου.

Love Sales Love Choices φέτος στο River West.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network