Follow us

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας

Μετά από όσα θα διαβάσεις, μάλλον θα πας χωρίς δεύτερη στο Helmi στην Κηφισιά.

Processed with VSCO with n1 preset

Aυτό είναι το Helmi στην Κηφισιά. Αποφασίσαμε λοιπόν να πάμε για ένα shopping και τελικά καταλήξαμε να φύγουμε με κάποιες (πολλές) σακούλες στα χέρια μας. Δεν είναι βέβαια όλα τόσα απλά. Ας κάνουμε ένα μίνι rewind και ας σου περιγράψουμε τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη ζεστή Πέμπτη πρωί που Νικολίνα και Πέννυ, Πέννυ και Νικολίνα, αποφασίσαμε να πάμε για shopping πριν τις διακοπές. Θα αναρωτιέσαι για ποιον λόγο το κάνουμε θέμα, σιγά το πράγμα, δύο κορίτσια πάνε για shopping. Το διαφορετικό όμως αυτή τη φορά είναι πως η Νικολίνα διάλεξε για την Πέννυ και η Πέννυ για τη Νικολίνα. Η συλλογή Helmi ήταν αυτή που μας προκάλεσε να πειραματιστούμε και να ντύσουμε η μία την άλλη με ρούχα που ίσως να μην είχαμε φανταστεί.

Chapter 1: Η Πέννυ ντύνει τη Νικολίνα

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας

Η Νικολίνα είναι 24. Αν δε φορέσει λοιπόν ένα τόσο νέο κορίτσι ένα total look με ένα φλοράλ μοτίβο σαν αυτό, τότε ποιος θα το φορέσει; Η πρώτη και χωρίς δεύτερη σκέψη επιλογή λοιπόν ήταν αυτό το outfit συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μυτερά mules. To die for.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 2

Η ριγέ, ολόσωμη φόρμα είναι ένα κομμάτι που έτσι κι αλλιώς διευκολύνει. Μετά από παράκληση της Νικολίνας για ένα εύκολο, go to σύνολο που θα μπορεί να φορέσει τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα. Τα σανδάλια είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι αλλά φυσικά μπορούν να αντικατασταθούν και με ψηλοτάκουνα αν θέλεις να κάνεις το look λίγο πιο βραδινό.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 3

Σειρά είχε ένα μάξι, wrap dress το οποίο έγινε το αγαπημένο της, όχι επειδή ήταν το πιο ωραίο, αλλά επειδή ήταν το πιο βολικό, μιας και μπορεί να φορεθεί με ένα μαγιό ή ακόμα και με ένα ζευγάρι μεταλλιζέ παπούτσια (όπως στη φωτογραφία) και να φανεί χρήσιμο σε κάθε περίσταση.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 4

Η too glam to give a damn επιλογή για τη Νικολίνα τέλος, ήταν αυτό το μάξι φόρεμα με το μεγάλο πουά, που δεν ήθελε να αποχωριστεί με τίποτα γιατί ένιωθε πολύ εντυπωσιακή και δικαίως. Και αυτό το φόρεμα είναι wrap dress πράγμα που σημαίνει ότι θα κολάκευε κάθε σιλουέτα και όχι μόνο την αδύνατη (και πολύ νεανική) σιλουέτα της Νικολίνας.

Chapter 2: H Νικολίνα ντύνει την Πέννυ

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 5

Ασπρόμαυρο με κόκκινο είναι μια κλασική επιλογή και φυσικά η Πέννυ είναι πάντα πρόθυμη να υιοθετήσει κάτι τέτοιο. Ένα shirt dress με τη ζώνη του φορεμένη σαν κορδέλα, και κόκκινα αξεσουάρ, ήταν η πρώτη επιλογή της Νικολίνας. Like? Like.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 6

«Κάνε και ένα mix 'n' match» είπαν όλοι στη Νικολίνα και αυτή είπε να το δοκιμάσει πάνω στην Πέννυ συνδυάζοντας ένα gingham πουκάμισο με ένα ριγέ, ψηλόμεσο παντελόνι. Δεν ήταν δύσκολο να βρει στη συλλογή Helmi δύο τελείως διαφορετικά κομμάτια, που όμως ταίριαζαν απόλυτα μεταξύ τους.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 7

Επειδή μεγαλώνοντας και φτάνοντας στην ηλικία της Πέννυς (η οποία δε θα αναφερθεί εδώ) είναι πολύ πιθανό να έχεις πολλές προσκλήσεις για γάμο, ένα φόρεμα σαν αυτό που επέλεξε η Νικολίνα, θα σου φανεί σίγουρα χρήσιμο. Η ζώνη στη μέση κάνει τη σιλουέτα πιο θηλυκή και δίνει ένα πιο ενδιαφέρον twist σ' αυτό το φόρεμα. Τα κορίτσια της ομάδας της Helmi, που ήταν επίσης εκεί, επικροτούν πλήρως.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 8

Το τελευταίο look το άρπαξε με τρομακτικές κινήσεις η Πέννυ από τις νέες παραλαβές του Helmi στην Κηφισιά. «Αυτό θα βάλω» είπε στη Νικολίνα και η Νικολίνα ως μικρότερη δεν έφερε αντίρρηση. Η αλήθεια βέβαια ειναι ότι το pyjama style της ταιριάζει πολύ. Συμφωνείς;

Chapter 3: Backstage

Πριν καταλήξουμε σ' αυτά τα σύνολα που μόλις είδες κάναμε ένα έντονο branstorming μέσα στο Helmi στην Κηφισιά. Από τις φωτογραφίες που θα δεις θα καταλάβεις ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο να διαλέξουμε τα ιδανικά σύνολα.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 9

Πολλά ήταν τα ρούχα που μας άρεσαν. Γραμμές, σχέδια, μοτίβα, όλα διαφορετικά μεταξύ τους και όλα τόσο επίκαιρα, ιδανικά για τις διακοπές που πλησιάζουν. Ίσως μας αξίζει ένα βραβείο που φύγαμε μόνο με τέσσερις σακούλες.

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 10

Πολλά και τα παπούτσια. Το Helmi στην Κηφισιά έχει μια πολύ μεγάλη συλλογή για να βρεις ό,τι ταιριάζει με το εκάστοτε look σου. Εμείς το βρήκαμε (και με το παραπάνω).

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 11

Αχ, τόσα πολλά παπούτσια...

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 12

Ίσως να δοκιμάσαμε και κάποια λευκά φορέματα... Ίσως...

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 13

Και η αλήθεια είναι πως κάναμε έντονο brainstorming πριν καταλήξουμε στα outfits που μόλις είδες. Εκεί βέβαια που πήγαμε να χαθούμε μέσα στα χρώματα και τα prints μας βοήθησαν και τα κορίτσια του Helmi που ήταν εκεί για να μας δώσουν μια πολύτιμη συμβουλή και πρόταση στιλ. Εντάξει, λογικό είναι να μπλοκάρουμε με τόσα ρούχα και αξεσουάρ.

Chapter 4: Τέλος καλό, όλα καλά

Το shopping στο Helmi στην Κηφισιά μας χάρισε τα πιο ωραία outfits για τις διακοπές μας - εικόνα 14

Τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε. Και δοκιμάσαμε πολλά (μα πάρα πολλά) καλοκαιρινά outfits, και δεν εκνευρίσαμε κανένα κορίτσι εκεί στο Helmi γιατί ήμασταν πάρα πολύ ήσυχες, και καταλήξαμε με τα πιο ωραία ψώνια της σεζόν. Είμαστε έτοιμες για διακοπές. Εσύ;

Πριν κάνεις την επίσκεψή σου λοιπόν στο Helmi στην Κηφισιά θα πρέπει να ξέρεις ότι πρόκειται για μια καθαρά ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί από το 1990. Σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της στην Ελλάδα, σχεδόν το 90%, γεγονός που εκτιμάται από το ευαισθητοποιημένο καταναλωτικό κοινό, το οποίο είναι πιστό και συνεχώς αυξανόμενο. Η ευελιξία, ημεγάλη ταχύτητα παραγωγής και η εναλλαγή σχεδίων στις συλλογές Helmi εγγυάται ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις σε κάθε περίπτωση, και μάλιστα σε πολύ υψηλή ποιότητα και σε πολύ προσιτές τιμές. Τέλος θα πρέπει να ξέρεις ότι το Hemi απευθύνεται σε όλες αυτές που θέλουν να ξεχωρίζουν, δημιουργεί πραγματική μόδα, διαφέρει από τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ που θα βρεις εκεί έξω, και έτσι είναι βέβαιο πως αν επιλέξεις ένα κομμάτι Helmi θα κάνεις εντύπωση. Δεν είναι τυχαίο που τα mottos του είναι BE DIFFERENT & WE LOVE TO DESIGN STUFF! Φυσικά το ιδανικό outfit θα ολοκληρωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ, σε όλα τα καταστήματα Helmi λοιπόν θα βρεις χειροποίητα κοσμήματα από την σχεδιάστρια Karin Argyriou και διευρυμένο τμήμα παπουτσιών και αξεσουάρ. Ετοιμάσου για shopping!

Info: Helmi Παναγίτσας 1, Κηφισιά 145 62, helmi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ